Ο ΠΑΟΚ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ποιος έγραψε στο Wikipedia!!! (pic)

Απο sfina.gr:Είναι γνωστό ότι στο Wikipedia μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις, δεν υπάρχει έλεγχος το τι γράφει ο καθένας, μπορείς να αποθεώσεις τον εαυτό σου (!), αλλά και να "λασπολογήσεις" όποιους δεν γουστάρεις...
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ποιος έγραψε στο Wikipedia!!! (pic)

Έτσι λοιπόν εμφανίστηκε η ανάρτηση την οποία παρουσιάσαμε στο SFINA.GR όπου αναγραφόταν ότι ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο... Ιβάν Σαββίδης. Δείτε το:

Αυτό φυσικά προήλθε από παρέμβαση κάποιου... πληκτρολόγιου, που άλλαξε το σωστό το οποίο υπήρχε στο διαδίκτυο και είναι το εξής:

Έτσι λοιπόν, μετά από αυτή την παρέμβαση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να ζητήσει να μάθει ποιο... πληκτρολόγιο και από ποιο ID υπολογιστή άλλαξε τα στοιχεία και έβαλε το όνομα του Ιβάν Σαββίδη στο Wikipedia. Όχι ότι παίζει σημαντικό ρόλο αυτό, αλλά από την πλευρά των εχθρών του ΠΑΟΚ γίνεται συγκεκριμένη προσπάθεια "λασπολογίας" και γράφονται διάφορα.

Αυτοί πρέπει να "πληρώσουν" με μηνύσεις και αγωγές, γι αυτό και πρέπει να παρέμβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τους ξεμπροστιάσει...

Διαβάστε ακόμη...