Αναζητείται ο υφυπουργός...

Από paok24.com:Σε τι οφείλεται η επικοινωνιακή... εξαφάνιση του κατά τα άλλα λαλίστατου κ. Αυγενάκη;
Πηγή: paok24.com
Αναζητείται ο υφυπουργός...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία παρουσία των κυρίων Αυγενάκη και Γραμμένου αποτέλεσε ένα ηχηρό «χαστούκι» για όλους εκείνους που προσπαθούν να επαναφέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στη δική τους... κανονικότητα.

Ο λαλίστατος -τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ημέρες- υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης εδώ και τρεις ημέρες έχει σωπάσει!

Ο άνθρωπος που άνοιξε μέτωπο κατά της ΕΠΟ και προανήγγειλε μέτρα και πρωτοβουλίες για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει δώσει σημάδια επικοινωνιακής ύπαρξης.

Άραγε, οι συνεργάτες του που μέχρι σήμερα τον ενημέρωναν για κάθε κίνηση του, πώς θα αντιδράσουν μετά το «στραπάτσο» των εξελίξεων που προήλθαν από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία;

Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που η ανακοίνωση που εκδόθηκε κατά του Ολυμπιακού και των όσων έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι κοινή και μεταξύ άλλων φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργείου, μαζί με αυτές των FIFA και UEFA.

Στην ουσία, το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης επαναφέρει στην τάξη τον υφυπουργό που το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε απροκάλυπτα ως... υπάλληλος του κ. Μαρινάκη και δεν αποκλείεται η επικονωνιακή του εξαφάνιση να οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει δημόσια αυτά που ο ίδιος υπέγραψε!

Διαβάστε ακόμη...