Το ιδιαίτερο blog του Σχίζα για την γέννηση της κόρης του

Από sdna.gr: Ο γκαρντ του, ΠΑΟΚ, Στάυρος Σχίζας, μέσα από ένα διαφορετικό blog αναφέρθηκε όχι μόνο στην προσεχή αναμέτρηση με το Λαύριο αλλά και σε μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο, την γέννηση της κόρης του.
Πηγή: sdna.gr
Το ιδιαίτερο blog του Σχίζα για την γέννηση της κόρης του


Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι με το Λαύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή από την αρχή ως το τέλος του ματς.

Το Λαύριο έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα, με νέους σε ηλικία παίκτες, η οποία έχουν βρει καλή χημεία από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μας προβληματίζει το γεγονός ότι είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και σίγουρα θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε μέχρι να φύγει το 2019.

Για να φύγουμε λίγο από τα αγωνιστικά, η Τετάρτη που μας πέρασε ήταν μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής μου, καθώς έγινα για πρώτη φορά πατέρας. Οι στιγμές ήταν πολύ έντονες και συναισθηματικές και σίγουρα θα μου μείνουν αξέχαστες.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχω συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή μου ο ερχομός της κόρης μου και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει άμεσα, μόλις έρθει για πρώτη φορά στο σπίτι!

Διαβάστε ακόμη...