Η Μαρούπα (ΕΕΑ) για Ξάνθη και Ιβάν Σαββίδη: “Δεν απαγορεύεται, αλλά…”!

Από sfina.gr: Νέα ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
Η Μαρούπα (ΕΕΑ) για Ξάνθη και Ιβάν Σαββίδη: “Δεν απαγορεύεται, αλλά…”!

-"Δεν έχω λάβει πλήρη γνωση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για την ιδιοκτησία της Ξάνθης, έχω φυσικά άποψη γιατί είμαι ενημερωμένη, αλλά όταν λάβω γνώση όλων των στοιχείων του φακέλου, θα τοποθετηθώ και αυτό θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, όταν και θα έρθει ο εκπρόσωπος της Ξάνθης και του κ. Σαβίδη, θα θέσουμε ερωτήσεις και επειδή εκφράστηκαν προβληματισμοί, δεν θα είναι επιπόλαιη η τοποθέτησή μας. Πρέπει να ακούσουμε μπροστά μας τους ανθρώπους που εμπλέκονται και το θέμα θέλει μεγαλύτερη προσοχή γιατί είναι η πρώτη ομάδα της Αθήνας με την πρώτη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην κόντρα".

-Δεν απαγορεύεται να αγοράσει συγγενής του Σαββίδη ξενοδοχείο στην Ξάνθη, αλλά δεν πρέπει να εμπλέκεται στο Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας ή να υπάρχει παρένθετο πρόσωπο σε μετοχική σύνθεση της ομάδας της Ξάνθης. Η καταγγελία μπορεί να αποδειχθεί ανυπόστατη, εάν δεν συμβαίνει τίποτε από αυτά, αλλά δεν είναι τελείως έωλη, όπως την έχω πληροφορηθεί, υπάρχουν κάποια γεγονότα, που πρέπει να εξετασθούν".

-"Το σωστό είναι να υπάρξει μικρό χρονικό διάστημα, αφού συζητηθεί η υπόθεση, για την έκδοση της απόφασης. Κατά την εκτίμησή μου, πρέπει να έχει βγει η απόφαση μέσα σε δυο εβδομάδες".

Διαβάστε ακόμη...