Ο ΠΣΑΤ ζήτησε συγγνώμη στον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr : Την συγγνώμη για την μη πρόσκληση του ΠΑΟΚ στα βραβεία ΠΣΑΤ, έστειλε η γ’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΣΑΤ ζήτησε συγγνώμη στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ψηφοφορία είναι ψηφοφορία. Και οφείλουμε να τη σεβόμαστε. Ο Στέφανος Τσιτσιπας είναι ένας τεράστιος αθλητής. Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο είναι, για μένα, ο μεγαλύτερος αθλητής της Ελλάδας. Προσωπικά, ψήφισα Αντετοκουνμπο, αλλά έχω δακρύσει με τον Τσιτσιπά και προφανώς θα το ξαναπαθω. Δεν μπορώ λοιπόν να διαμαρτυρηθώ ή να φωνάξω που βγήκε ο Στέφανος πρώτος και όχι ο δικός μου εκλεκτός. Μπορώ όμως να πω ότι χαίρομαι που ο ελληνικός αθλητισμός έχει πια την πολυτέλεια να τσακώνεται για τους κορυφαίους του.

Θα ήθελα να πω και κάτι για τον ΠΑΟΚ: Από μένα ως β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, ένα μεγάλο συγγνώμη. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η πρώτη ομάδα, είπαμε ψηφοφορία είναι αυτή. Συγγνώμη για τη μέγιστη παράλειψη να μην προσκληθεί, όπως ενημερώθηκα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως δεύτερη ομάδα στην εκδήλωση. Μέγα φάουλ, που δεν επιδέχεται δικαιολογιων, όποιος κι αν αν μπερδεύτηκε, ο,τι κι αν έχει συμβεί.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους, τους βραβευθεντες, τους ομοσπονδιαρχες, τους βετεράνους και τους παλαίμαχους αθλητές, τους χορηγούς που συμμετείχαν σε μια από τις πιο λαμπρές γιορτές των κορυφαίων του Συνδέσμου. Περισσότερο απ όλους ευχαριστώ προσωπικά τον Theodoros Papaloukas, εκείνος γνωρίζει γιατί.

Η γιορτή μας κάθε χρόνο έχει δύο αφανείς ηρωίδες, τα κορίτσια της γραμματείας μας, Eudocia και Ioanna χωρίς εσάς γιορτή δεν γίνεται.

Και του χρόνου…»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...