Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Ήττα για την Besiktas

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, σας παρουσιάζουμε τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Ήττα για την Besiktas

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Besiktas, έχασε εκτός έδρας από την Darusafaka με 78-59 και έπεσε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-7. Η Besiktas ήταν ανταγωνιστική για ένα δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια εγκλωβίστηκε στην άμυνα της Darusafaka και βρέθηκε στο -18 στο τέλος της τρίτης περιόδου (57-39), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Dusko Ivanovic, η οποία είχε 6/29 τρίποντα, ήταν ο Toddrick Gotcher με 14 πόντους, ενώ ο Ismet Akpinar είχε 12 πόντους.

Στην Ισπανία, η Zaragoza συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην ACB, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Estudiantes με 67-85 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 9-3, παραμένοντας την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για την ομάδα του Porfirio Fisac, η οποία έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 12-24 στην τέταρτη περίοδο, ήταν ο Nemanja Radovic με 22 πόντους, ενώ ο DJ Seeley είχε 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στη Γερμανία, η τελευταία αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, Telekom Baskets Bonn, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Syntainics MBC με 103-85, ανεβαίνοντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-7. Πρώτοι σκόρερ για την Bonn, η οποία είχε 14/25 τρίποντα, ήταν οι Brandon Frazier και Yorman Polas Bartolo με 17 πόντους.

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi έχασε από την Dinamo Sassari με 77-83 και γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση με ρεκόρ 7-4. Πρώτος σκόρερ για την Brindisi ήταν ο Adrian Banks με 24 πόντους, ενώ ο Darius Thompson είχε 15 πόντους.

Μετά από τις δύο εκτός έδρας ήττες από τις Zalgiris Kaunas και Falco Szombathely, η Neptunas επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε της Nevezis με 88-78 και έμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-5. Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas, η οποία είχε 11/22 τρίποντα, ήταν ο Deividas Gailius με 22 πόντους, έχοντας 4/6 τρίποντα.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon, σημείωσε την 3η διαδοχική νίκη της, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας την JL Bourg με 73-101, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 10-3. Η Dijon ήταν πολύ εύστοχη από την περιφέρεια, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 17/34 τρίποντα, με τον LaMonte Ulmer με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον David Holston να έχει 16 πόντους και 6 ασίστ.

Στην Ουγγαρία, η Falco Szombathely επιβλήθηκε εκτός έδρας της Debreceni με 73-88 και πέτυχε την 10η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ για τη Falco ήταν ο Marko Filipovity με 25 πόντους, έχοντας 10/21 σουτ και 13 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, ο ΜVP της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, Perl Zoltan, με 15 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...