Δηλώσεις Μάσεκ-Τζιανγκρόσι

Από paokvolley.gr: Οι δηλώσεις των προπονητών, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Α.Ο. Μαρκοπόυλου Revoil και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokvolley.gr
Δηλώσεις Μάσεκ-Τζιανγκρόσι

Μιχάλ Μάσεκ (ΠΑΟΚ): "Ακόμα η ομάδα δεν είναι τέλεια. Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα και ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει την ώθηση για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Το Μαρκόπουλο έπαιξε καλά και είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να νικήσαμε με 3-0, αλλά δεν ήρθε καθόλου εύκολα".

Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο (ΑΟ Μαρκοπούλου): "Από το παιχνίδι κρατάμε αρκετά στοιχεία, όπως την διάρκεια που είχαμε στο μπλοκ-άμυνα και είχαμε και καλή υποδοχή σε αρκετά σημεία. Η Χαντάβα μας δυσκόλεψε αρκετά από το σερβίς, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή επίθεση και σε πολλές περιπτώσεις δυσκολευτήκαμε να την σταματήσουμε. Μπορεί να χάσαμε, αλλά κάναμε καλό παιχνίδι. Στην επίθεσή μας είδα καλά πράγματα, ειδικά από τη θέση 4. Στο ξεκίνημα της σεζόν για εμένα ο ΠΑΟΚ ήταν από τα φαβορί και θεωρώ πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερος".

Διαβάστε ακόμη...