Δωρεάν υποτροφία από ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ μία υποτροφία εντελώς δωρεάν.
Πηγή: paokbc.gr
Δωρεάν υποτροφία από ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ιστορικών φορέων, του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης αντίστοιχα, για 7η συνεχόμενη χρονιά, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μία πλήρη υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, είναι να βρεθείτε στο "PAOK Sports Arena" σε έναν από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας τον Δεκέμβριο κόντρα σε ΑΕΚ (7/12), Falco Szombathely (17/12) και Προμηθέα Πάτρας (21/12) και να στείλετε μια φωτογραφία σας μέσα από το γήπεδο στο inbox της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook ή στο Instagram, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από τα social media της ομάδας και θα παραλάβει το δώρο του στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης!

*Αν κάποιος βρεθεί στο "PAOK Sports Arena" σε παραπάνω από έναν αγώνες της ομάδας μας στον Δεκέμβριο, μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό με περισσότερες από μία συμμετοχή!

Διαβάστε ακόμη...