Η διευκρίνιση Μαρούπα που διώχνει τις σκιές – Τι είπε για το νόμο

Απο sdna.gr: Νέα τοποθέτηση με... διόρθωση από το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, κόντρα στις εντυπώσεις που τεχνηέντως προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιοι για Ιβάν Σαββίδη και Ξάνθη.
Πηγή: sdna.gr
Η διευκρίνιση Μαρούπα που διώχνει τις σκιές – Τι είπε για το νόμο

Η Ειρήνη Μαρούπα φιλοξενήθηκε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM και παραδέχθηκε ανοιχτά πως εκ παραδρομής αντί να μιλήσει για εταιρεία Πανόπουλου - Συγγελίδη, αναφέρθηκε σε εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη. Τα όσα δήλωσε εχθές η κ.Μαρούπα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν ορισμένοι, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις... εντυπώσεις, χωρίς -ωστόσο- να φιλοξενούν τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα η ίδια, διορθώνοντας στον «αέρα» τα όσα είχε πει στο Metropolis FM.

Συγκεκριμένα, το μέλος της ΕΕΑ, ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις της πως: «Εγώ είχα κάποια πληροφόρηση σχετική πως κάτι περίεργο συμβαίνει στη Ξάνθη, χωρίς να είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό, και ήδη στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, είχα ζητήσει να μου χορηγηθούν αντίγραφα του φακέλου της Ξάνθης όταν είχε πάρει άδεια κάποια εταιρεία συμφερόντων Πανόπουλου. Έκανα λάθος εχθές που είπα στο Metropolis εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη, εννοούσα Πανόπουλου και Συγγελίδη».

Παράλληλα, η Ειρήνη Μαρούπα ξεκαθάρισε πως δεν απαγορεύεται να είναι κάποιος ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και να γίνει ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται άλλη ΠΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο αθλητικός νόμος, αυτό που απαγορεύει είναι να ασκείται διοίκηση σε κάποια ομάδα μέσω παρένθετων προσώπων. Το να είμαι εγώ ιδιοκτήτρια κάποιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να τις νοικιάζω και να τις έχω παραχωρήσει, δεν απαγορεύεται, απλώς είναι διερευνητέο τι ακριβώς συμβαίνει».

Καταλήγοντας, το μέλος της ΕΕΑ τόνισε πως η καταγγελία του Ολυμπιακού θα ερευνηθεί και θα διασαφηνιστεί τι ακριβώς συμβαίνει με την Ξάνθη προκειμένου να σταματήσουν οι κουταμάρες που βοηθάνε τον διαμελισμό της πατρίδας μας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε..

Διαβάστε ακόμη...