Γιατί βάζει διαρκώς μπουρλότο στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (vid)

Απο ethnos.gr: Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας διαπιστώσει ότι αδυνατούν να κινήσουν τα νήματα σε έναν χώρο όπου παλαιότερα έκαναν ό,τι ήθελαν, προσπαθούν πλέον να τινάξουν στον αέρα το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών εκτοξεύοντας λάσπη
Πηγή: ethnos.gr
Γιατί βάζει διαρκώς μπουρλότο στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (vid)

Η συστηματική και διαρκής προσπάθεια του Ολυμπιακού για να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας διαπιστώσει ότι αδυνατούν να κινήσουν τα νήματα σε έναν χώρο όπου παλαιότερα έκαναν ό,τι ήθελαν, προσπαθούν πλέον να βάλουν μπουρλότο και να τινάξουν στον αέρα το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών εκτοξεύοντας τόνους λάσπης, μέσω (και) των ΜΜΕ ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το OPEN η επιχείρηση του Ολυμπιακού για να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η προσπάθεια τρομοκράτησης της αποστολής του ΠΑΟΚ, πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής, από διαπιστευμένους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός χούλιγκαν και η προσωπική επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του ματς προς τον εκπρόσωπο των διεθνών συνομοσπονδιών FIFA και UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ ήταν μόνο η αρχή.

Δεδομένου ότι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν κάμφθηκε στο ντέρμπι και παρέμεινε αήττητος για 47ο σερί παιχνίδι, το «ερυθρόλευκο σύστημα» ανακάλυψε νέους ευφάνταστους τρόπους για να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα και να στρέψει τα βλέμματα μακριά από το ποδόσφαιρο. Εξ ου και η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού One, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, να διασυνδέσει τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη μέσω του προπονητικού κέντρου της ακριτικής ομάδας.

Δίχως στοιχεία

Την ίδια στιγμή, και σε απόλυτο συντονισμό, οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών με δηλώσεις σε φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης θέτουν θέμα αναβολής του σαββατιάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για τη Super League μολονότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, πέραν της λάσπης, που να δημιουργεί αμφιβολίες για τη νομιμότητα της μετοχικής σύνθεσης της ακριτικής ΠΑΕ.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι «οι επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια», ενώ και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Γιώργης Σαββίδης, τόνισε ότι «την Κυριακή κατάλαβαν ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα για ακόμη μια χρονιά και άρχισαν τις πρακτικές λάσπης».

Οπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του OPEN πρόκειται για μια άγαρμπη προσπάθεια του Ολυμπιακού για να αποπροσανατολίσει από τα αίσχη που έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης από διαπιστευμένους χούλιγκαν και ακόμη πιο μακριά από το ποδόσφαιρο, το οποίο πια αδυνατούν να χειραγωγήσουν οι Πειραιώτες. Κι όλα αυτά συνέβησαν, καθόλου τυχαία, πριν από το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα.

Ναρκοθέτηση του πρωταθλήματος

Αλλωστε η... ναρκοθέτηση του ελληνικού πρωταθλήματος είχε αρχίσει έναν χρόνο πριν από τον νυν αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, λίγο μετά την γκέλα των «ερυθρόλευκων» στο γήπεδο της Ξάνθης. Το στέλεχος της ΠΑΕ άφηνε από τότε υπόνοιες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, ενώ είχε αναρωτηθεί on air με ποιον είχε μιλήσει τις τελευταίες 48 ώρες ο διαιτητής εκείνου του αγώνα Θανάσης Τζήλος, ο οποίος δέκα ημέρες ημέρες αργότερα έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη καθώς ο φερόμενος ως βασικός δράστης έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ του OPEN γίνεται αναφορά και στην καταγγελία που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μάλιστα όπως σημειώνεται, αυτή η επιλογή εγείρει εύλογα ερωτήματα διότι η ΕΕΑ δεν απαρτίζεται από τακτικούς δικαστές όπως συμβαίνει με τις επιτροπές της ΕΠΟ. Αντιθέτως, υπάγεται στο υπουργείο Αθλητισμού και ως εκ τούτου η σύνθεσή της έχει οριστεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «συμπεριφέρεται ως φερέφωνο του Ολυμπιακού», ενώ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε ότι πορεύεται «χέρι χέρι» με τους Πειραιώτες.

ΚΙ όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ όλα αυτά διαχέονται από ΜΜΕ που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους «ερυθρόλευκους». Γι' αυτό το λόγο και ο ΠΑΟΚ κινείται ήδη νομικά εναντίον όσων υιοθετούν και αναπαράγουν τα ψεύδη, που, όπως λένε στον «δικέφαλο», ως αποκλειστικό στόχο έχουν να σταματήσουν ένα πρωτάθλημα, το οποίο ο Ολυμπιακός αδυνατεί να ελέγξει...

Διαβάστε ακόμη...