ΠΑΕ ΠΑΟΚ : “Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις γελοιότητες”!

Από thessports.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντάει στο αίτημα του Ολυμπιακού στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για αναβολή του αγώνα με την Ξάνθη μέσω διαρροών που δείχνουν και τις διαθέσεις της για την συνέχεια της υπόθεσης.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΕ ΠΑΟΚ : “Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις γελοιότητες”!

Τα στελέχη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ δείχνουν πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, μιλώντας για "γελοιότητες" από πλευράς Ολυμπιακού που συνεχίζονται και πως "τα ασύστολα ψεύδη θα φορτωθούν σε ένα κανάλι που θα κλείσει σύντομα".

Είναι λογικό σύμφωνα με τους διοικούντες των νταμπλούχων Ελλάδας να υπάρχει πανικός στον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο είναι ικανοί να ζητήσουν και... αναβολή των Χριστουγέννων.

"Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (...), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ", είναι ένα κομμάτι της διαρροής από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...