Σουρινάμ... καλεί Μπίσεσβαρ

Από paok24.com: Οι Σουριναμέζοι ευελπιστούν πως θα ενισχύσουν την εθνική τους ομάδα και ένα από τα ονόματα που «ακούγεται» είναι και αυτό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Πηγή: paok24.com
Σουρινάμ... καλεί Μπίσεσβαρ

Ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρονται στις προσπάθειες που γίνονταν εδώ και πολλά χρόνια από την εθνική ομάδα του Σουρινάμ και τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας για να μπορέσουν να κληθούν οι παίκτες που είχαν διπλή υπηκοότητα (Σουριναμέζιδικη και Ολλανδική).

Η επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος με τα διαβατήρια των παικτών, άνοιξε την... πόρτα της εθνικής Σουρινάμ στον Νιγκέλ Χάσελμπαϊν της Χάποελ Μπερ Σεβά που κλήθηκε για τις αναμετρήσεις με Νικαράγουα και Δομινικανή Δημοκρατία για το CONCACAF Nations League.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι εξελίξεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα στον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Σουρινάμ να καλέσει και άλλους παίκτες, ανάμεσα τους και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ.

«Δεν θέλουμε μόνο να έχουμε στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να αγωνιστούν με την καρδιά τους για το Σουρινάμ. Θέλω να διαλέξω παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στην εθνική να ανέβουν επίπεδο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιν Χορέ.

Διαβάστε ακόμη...