«Θέλω στον ΠΑΟΚ να με θυμούνται!»

Για την ανάδειξή του ως MVP της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League μίλησε ο Άνταμ Σμιθ, που τόνισε ότι θέλει να τον θυμούνται στον ΠΑΟΚ ως μαχητή.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλω στον ΠΑΟΚ να με θυμούνται!»

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του BCL:

«Είχαμε κι άλλους παίκτες που βγήκαν μπροστά στην επίθεση και νωρίτερα στο παιχνίδι, οπότε δε χρειάστηκε να πιέσω κάτι. Περίμενα να βρω ρυθμό και όταν το έκανα, το σκοράρισμα μου έκανε ευκολότερη τη δουλειά για όλους μας. Στην αρχή του δεύτερου μέρους, ένιωσα σα να ξεκινάω ξανά, πήγα νωρίς στη γραμμή των βολών κι έβαλα δύο σουτ υπό πίεση. Από εκείνο το σημείο και μετά, ένιωσα ότι κάθε σουτ θα πήγαινε μέσα. Σούταρα το ίδιο καλά και στο τέλος και είμαι σε καλό ρυθμό επιθετικά.

«Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου το καταλαβαίνουν και κάνουν πολύ καλή δουλειά για να με βοηθήσουν να πάρω τα σουτ που θέλω. Οι προσπάθειες των τριών πόντων που παίρνω, είναι συνολική ομαδική δουλειά. Έχουμε πολλούς που μπορούν να πάρουν σουτ και να δημιουργήσουν στην ομάδα μας κι έτσι δε βλέπω πάντα το πώς θα σκοράρω. Όταν σουτάρω καλά, φυσικά και ψάχνω είμαι μεγαλύτερη απειλή επιθετικά, έχω όμως εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Η ομάδα μας είναι πολύ πεινασμένη αυτήν τη στιγμή και ο προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, δίνοντας μας κίνητρο και βάζοντας μας στην καλύτερη μας θέση για να επιτύχουμε».

Για την αλλαγή προπονητή και τις νίκες με Μπρίντεζι και Σαραγόσα: «Είναι πραγματικά ένας προπονητής κοντά στους παίκτες. Βοηθάει για να μένουμε οργανωμένοι, αλλά επιτρέπει και ελευθερία στη δημιουργία. Σε αυτό το σημείο, προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάναμε δύο απίθανα εντός έδρας παιχνίδια στο BCL και το επόμενο (σ.σ. με την Τέλεκομ Βόννης) θα είναι το ίδιο σημαντικό και δύσκολο. Οπότε, προσπαθούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κι ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε με τη μεριά μας, στη βαθμολογία του ομίλου».

«Το μόνο που θέλω, είναι να με θυμούνται ως ένα μαχητή. Αυτήν τη χρονιά, πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο και το πιο σημαντικό για την ποιότητα της ομάδας μας. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, θέλω στον ΠΑΟΚ να θυμούνται, ότι εγώ και αυτή η ομάδα, να έχουμε δώσει όσα είχαμε και να έχουμε παλέψει περήφανα για τον οργανισμό αυτό»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...