ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2022! Η... πρόταση Γκαγκάτση

Από sdna.gr : ΠΑΟΚ και Stoiximan ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση της απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας τους μέχρι το 2022. Οι δύο πλευρές σφράγισαν την εν λόγω συμφωνία και η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2022! Η... πρόταση Γκαγκάτση

Από πλευράς ΠΑΟΚ το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια ενώ από πλευράς Stoiximan μίλησε ο CMO της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε δια στόματος του κ.Γκαγκάτση, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων η εν λόγω εμπορική συνεργασία έχει εξελιχθεί καθώς οι δύο πλευρές κατάλαβαν γρήγορα ότι μιλούν στην ίδια γλώσσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βραβευμένο σποτάκι της Stoiximan με φόντο την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν πολύ στενά τα επόμενα χρόνια,α αναλαμβάνοντας δράσεις που συσχετίζονται και με το PAOK Action, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά δεδομένης της ευαισθησίας του Ιβάν Σαββίδη.

«Προτείνω να σταματήσετε να δίνετε αυτό το σημείο...»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε και την δική του πρόταση στον κ.Κωνσταντόπουλο δεδομένου πως ο Δικέφαλος παραμένει αήττητος εδώ και 45 παιχνίδια, προτείνοντας να αποσυρθεί το σημείο της ήττας από τους αγώνες του ΠΑΟΚ καθώς φαίνεται πως δύσκολα θα «σπάσει» το επόμενο διάστημα...

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο CMO της εταιρείας, ο οποίος έκανε λόγο για μια συνεργασία με έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδος, δηλώνοντας περήφανοι χορηγοί των νταμπλούχων.

Φερέιρα - Βιεϊρίνια: «Τιμή μας...»

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα και Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον προπονητή του Δικεφάλου να σημειώνει πως η Stoiximan είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να πορευτούμε μελλοντικά.

Με τη σειρά του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόνισε: «Έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Τιμή μας που έχουμε την Stoiximan δίπλα μας. Είναι μια μεγάλη στήριξη για εμάς να παραμείνουν δίπλα μας για ακόμη τρία χρόνια, σε αυτά που θέλουμε να κατακτήσουμε...».

Διαβάστε ακόμη...