“Ο Μίσιτς καλύπτει το κενό του Μαουρίσιο, ενώ δεν το περίμεναν…”

Από sfina.gr: Το διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στην Κρήτη, προκάλεσε "ιδρώτα" σε πολλούς στον Πειραιά και είναι λογικό να συζητιέται παντού, γιατί ο ΟΦΗ είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες της φετινής αγωνιστικής περιόδου...
Πηγή: sfina.gr
“Ο Μίσιτς καλύπτει το κενό του Μαουρίσιο, ενώ δεν το περίμεναν…”

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Θανάσης Κολιτσιδάκης πάντως, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM ήταν απόλυτος:

-"Έγινε πολύ καλό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, από δυο πάρα πολύ καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο επιθετικός, έβγαλε ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν έβγαλε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό, σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα".

-"Πρόσωπο του αγώνα θα έλεγα ότι ήταν ο γκολκίπερ Σωτηρίου του ΟΦΗ, που έπιασε αρκετά και έδειξε τρομερά ανταβακλαστικά. Ο ΠΑΟΚ δούλεψε πολύ καλά στην αμυντική συμπεριφορά και ενώ μέχρι τώρα δεχόταν γκολ από προσωπικά λάθη, αυτό δεν συνέβη στην Κρήτη. Μου έκανε εντύπωση ο Μίσιτς, ο οποίος κάλυψε πλήρως το κενό του Μαουρίσιο, ενώ στον ΠΑΟΚ δεν το περίμεναν αυτό. Πολύ καλός επιθετικά είναι ο Γιαννούλης, τον οποίο βγάζουν συνεχώς μπροστά και ανταποκρίνεται πολύ καλά, ενώ είδα ότι ο ΠΑΟΚ δεν ρίσκαρε".

-"Το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αλλά επειδή έχουμε ακόμη χρόνο, αυτές οι δυο ομάδες θα παίξουν σίγουρα 4 παιχνίδια, είναι μακρύς ο δρόμος. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε φέτος κάποιους έμπειρους παίκτες και είναι καλός στην Ευρώπη, πολύ καλύτερος από ότι στην Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι πιο δυνατός από πέρσι".

Ο Κολιτσιδάκης είναι προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου και ασχολείται με τις Ακαδημίες.

Διαβάστε ακόμη...