Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Την 3η διαδοχική νίκη της πέτυχε η αυριανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ (12/11, 19:00), Happy Casa Brindisi, η οποία πέρασε από την Τεργέστη επικρατώντας της Trieste με 72-80 για την 8η αγωνιστική της LegaBasket. H Brindisi είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ σούταρε με 40% από την περιφέρεια φτάνοντας στην 6η φετινή νίκη της, η οποία την κράτησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τη Virtus Bologna. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Adrian Banks με 18 πόντους και 3/5 τρίποντα ενώ ο Kelvin Martin είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Την 2η φετινή της ήττα στην ACB γνώρισε η Zaragoza, καθώς έχασε στην έδρα της από την Joventut Badalona με 90-92. Η Zaragoza είχε την μπάλα 29΄΄ πριν το φινάλε, αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και με 2 ελεύθερες βολές του Xabi Lopez Arostegui στα 4΄΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ήταν ο DJ Seeley με 21 πόντους ενώ ο Carlos Alocen είχε 14 πόντους και 5 ασίστ.

Στην Τουρκία, η Besiktas διεκδίκηση τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά τελικά έχασε στην έδρα της Fenerbahce με 84-80 για την 7η αγωνιστική της TBSL. Η Besiktas ήταν μπροστά στο σκορ με 52-58 στο τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά ένα επί μέρους σκορ 32-22 στο τέταρτο δεκάλεπτο της στέρησε τη δυνατότητα να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Dusko Ivanovic ήταν ο James McAdoo με 24 πόντους, ενώ ο Jordan Theodore είχε 18 πόντους και 10 ασίστ.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Chalon/Saone με 78-90 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο γαλλικό πρωτάθλημα στο 7-1. Πρώτος σκόρερ για την Dijon ήταν ο David Holston, οποίος είχε 28 πόντους με 5/7 τρίποντα και 9 ασίστ, συγκεντρώνοντας 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Brose Bamberg με 81-106. Η Bonn δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα της σε BBL και Basketball Champions League. H Bamberg πήρε διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν μπροστά με διαφορές που προσέγγιζαν ή ξεπερνούσαν τους 30 πόντους. Ο Martin Breunig είχε 12 πόντους και 2 ασίστ για την Bonn.

Στη Λιθουανια, η Netpunas επικράτησε της Lietkabelis με 78-74 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-4. Η Neptunas είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και η τελική διαφορά των 4 πόντων, μάλλον δεν αντικατοπτρίζει την ευκολία με την οποία έφτασε στη νίκη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Tadas Sedereskis, ο οποίος είχε 14 πόντους με 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, ενώ ο Matas Jogela είχε 12 πόντους κι 5 ριμπάουντ.

Η Falco Szombathely δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Διαβάστε ακόμη...