“Καμία τύχη δεν έχει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα…”

Από sfina.gr:Την άποψή του για το παιχνίδι της Κυριακής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, κατέθεσε και ο... πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας στον FOCUS 103,6 Fm και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
“Καμία τύχη δεν έχει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα…”

-"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος σαν ομάδα και το μόνο που δεν ξέρω είναι το σκορ, αλλά είμαι βέβαιος για τον νικητή".

-"Το πρωτάθλημα θα παιχθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά επειδή υπάρχουν τα πλέι οφ δεν μπορούμε να κρίνουμε από την κατάταξη στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, έχει μια καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Παίζει καλύτερα στην Ευρώπη, γιατί οι παίκτες του έχουν στο μυαλό τους να παίξουν στο εξωτερικό".

-"Ο Φερέιρα ταυτίστηκε με την ομάδα, βλέπουμε πλέον να παίζει όπως και πέρσι και το γεγονός ότι κατεβάζει με ορθολογικό τρόπο την ομάδα, είναι η αιτία που κερδίζει. Ο κόουτς μπήκε κι αυτός στο πλάνο, αλλά η ομάδα έχει μόνο δυο αλλαγές σε σχέση με πέρσι, τον Αουγκούστο και τον Μίσιτς, άρα ο κορμός είναι ο ίδιος και αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Εάν μπουν 100% ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο, τότε θα δείτε τον πραγματικό ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...