Νίκολιτς στο PAOK24: «Ξανά για το νταμπλ»

Από paok24.com: Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco μίλησε στο PAOK24 για τους στόχους των «ασπρόμαυρων» που παραμένουν υψηλοί.
Πηγή: paok24.com
Νίκολιτς στο PAOK24: «Ξανά για το νταμπλ»

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα το... ταξίδι της με στόχο την διατήρηση των σκήπτρων του νταμπλ που κατέκτησε την περασμένη περίοδο.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε φέτος νωρίτερα, αφού οι «ασπρόμαυρες» έλαβαν μέρος στο EHF Cup, όμως μετά την πρόκριση επί της Μουράτπασα, γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα δείχνοντας ωστόσο ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η Μαρία Νίκολιτς μίλησε στο PAOK24 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τους υψηλούς στόχους σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και την ελπίδα της η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Αρχικά, για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας σχολίασε:

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Δεν είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι, επειδή η Άρτα επέλεξε να παίξει αρκετά αργά και εμείς τους ακολουθήσαμε από ένα σημείο και μετά, χωρίς να μπορέσουμε έτσι όπως θα θέλαμε, όμως αυτό που κρατάμε είναι η εύκολη νίκη και η μεγάλη διαφορά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες αλλά και το κυριότερο να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι προκειμένου στο τέλος να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είπε:

«Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήρθαν σε μία ιδιαίτερα καλή στιγμή για εμάς. Ήταν μία καλή προετοιμασία, δώσαμε δυνατά παιχνίδια και τώρα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στο επίπεδο που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εννοείται πως σεβόμαστε όλες τις αντιπάλους μας, αλλά το επίπεδο είναι χαμηλό. Ελπίζω πως το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας θα φροντίσει να δώσουμε και φιλικούς αγώνες κόντρα σε ομάδες του εξωτερικού για να είμαστε ακόμη περισσότερες προετοιμασμένες σε αντίστοιχα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο μέλλον».

Τέλος, για το πώς αντιμετώπισαν στην ομάδα την ήττα της Νέας Ιωνίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

«Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά ήταν ένα σοκ για εμένα όταν έμαθα πως η Νέα Ιωνία ηττήθηκε από το Πανόραμα, επειδή είναι μία ομάδα που μέχρι πέρσι που πήραμε το νταμπλ κυριαρχούσε στο γυναικείο χάντμπολ. Δεν ξέρω πως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα, επειδή άκουσα πως έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη και ελπίζουμε πως όλες οι ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν προκειμένου να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...