Ο Χοσάμ Χασάν δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com: Ο Χοσάμ Χασάν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1990-91 μαζί με τον αδερφό του, τον Ιμπραήμ Χασάν και ενώ ήδη στην ομάδα βρίσκονταν από την προηγούμενη χρονιά ο Μαγκντί Τολμπά.
Πηγή: inpaok.com
Ο Χοσάμ Χασάν δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ

Ο βετεράνος Αιγύπτιος φορ μίλησε στο σάιτ «akhbarelyom.com» της πατρίδας του για την πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη με τον Δικέφαλο μετά την πολύ καλή του παρουσία με την Αίγυπτο στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία.

Αναλυτικά τόνισε: «Πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 1990 μαζί με τον δίδυμο αδελφό μου τον Ιμπραήμ. Σχηματίσαμε μια αιγυπτιακή τριάδα μαζί με τον Μαγκντί Τολμπά αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός μου στέρησε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός δράσης στην αρχή της σεζόν ενώ έχασε και τις μάχες του Δικεφάλου στο Κύπελλο UEFA με τη Σεβίλλη. Σε αυτά τα ματς έκαναν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο οι άλλοι δύο της τριάδας.

Συνεχίζοντας, ο Χοσάμ Χασάν πρόσθεσε: «Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επέμβαση που έκανα και θυμάμαι τους ενθουσιώδεις οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πάντα είχα μία θαυμάσια σχέση μαζί τους γιατί παίζαμε με καρδιά και ανδρεία για τους κάνουμε χαρούμενους στο διάστημα που ήμασταν εκεί».

Όσον αφορά το γκολ που ξεχωρίζει, είναι αυτό που πέτυχε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση κερδίζοντας με 3-0 ανατρέποντας την ήττα με 2-0 στο Καραϊσκάκη.

«Το γκολ μου κατά του Ολυμπιακού στο Κύπελλο ήταν το πιο σημαντικό στην καριέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και κερδίσαμε 3-0. Η χαρά ήταν τεράστια στις κερκίδες», τόνισε.

Δείτε και το video από εκείνο το ματς:

 

 

***Ο Χοσάμ Χασάν αγωνίστηκε σε 20 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ (19 στην Α' Εθνική και 1 στο Κύπελλο), πετυχαίνοντας 6 γκολ, τα 5 στο Πρωτάθλημα και το ένα αυτό κόντρα στους Πειραιώτες για το Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...