«Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Κυβέρνησης!»

Από inpaok.com: Δέσμευση της Κυβέρνησης δια στόματος του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Νέα Τούμπα θα προχωρήσει κανονικά προκειμένου ο Δικέφαλος να ανοίξει τα φτερά του.
Πηγή: inpaok.com
«Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Κυβέρνησης!»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κύκλοι του πολιτικού ρεπορτάζ, στην συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης στο ΥΜΑΘ, συζητήθηκε και το θέμα της Νέας Τούμπας. Παρά το γεγονός πως ήταν εκτός ατζέντας, στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Και όλα αυτά μια μέρα μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της οποίας έθιξαν και το εν λόγω ζήτημα δεδομένου πως βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την διοίκηση του Δικεφάλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3, και μεταξύ άλλων στάθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το μεγαλόπνοο σχέδιο του Δικεφάλου θα προχωρήσει κανονικά, υπάρχει συμφωνία και θα τηρηθεί προκειμένου ο Δικέφαλος να ανοίξει τα φτερά του.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ο Δικέφαλος δεν θέλει κλουβί για να μείνει μέσα, θέλει γήπεδο για να ανοίξει τα φτερά του. Επομένως, το γήπεδο θα προχωρήσει, αυτή είναι η συμφωνία. Ο Δήμος έχει αναλάβει να δει τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τα τεχνικά ζητήματα να συναντηθεί με τον αρμόδιο Υφυπουργό, τον κ.Οικονόμου, σε μια ξεχωριστή σύσκεψη για να δρομολογηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου. Το έργο θα γίνει. Είναι σαφής δέσμευση, επιτρέψτε μου να επιφυλαχτώ για το χρονοδιάγραμμα μέχρι να γίνει η σύσκεψη με τον κ.Οικονόμου».

Διαβάστε ακόμη...