Γλίτωσε τον διασυρμό ο Ολυμπιακός (1997)

Σαν σήμερα στις 18/10/1997, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι κυριολεκτικά γλίτωσαν τον διασυρμό...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Γλίτωσε τον διασυρμό ο Ολυμπιακός (1997)

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, "πάτησε" την ομάδα του Πειραιά και το 2-1 είναι φτωχό και αδικεί την ομάδα μας!

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς μας και ήρωα τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Κυριάκο Τοχούρογλου, ο ΠΑΟΚ έχοντας τον πλήρη έλεγχο της μεσαίας γραμμής έφτασε σε μια εύκολη νίκη με ανατροπή!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Οφορίκουε στον 27' μετά από σύγχυση στην περιοχή μας, αλλά μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια το σκηνικό είχε αλλάξει άρδην!

Αρχικά στο 34' ο Φρατζέσκος ισοφάρισε με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης έδωσε μια εκπληκτική μπαλιά στον Τουρσουνίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, και αφού απέφυγε τον Τοχούρογλου έγραψε με πλασέ το 2-1, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες της Τούμπας που εκείνο το σαββατιάτικο απόγευμα φιλοξένησε περίπου 30.000 θεατές (26.471 εισιτήρια)...

Στο 62ο λεπτό ο Βαρεσάνοβιτς ανέτρεψε τον Βελή, ο Μπίκας δεν έδωσε το καταφανές πέναλτι, ενώ μέχρι τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό να είναι ψηλά, ο ΠΑΟΚ ήταν φωτιά στην κόντρα και έχασε τα άχαστα!

Στο 68' και στο 87' είχαμε χαμένα τετ α τετ των Φρατζέσκου και Ζαφειρίου, το ίδιο είχε συμβεί και στο 37' με τον Ζουμπούλη, ενώ σε 2-3 περιπτώσεις ο επόπτης Δημητριάδης σταμάτησε με ανύπαρκτα οφ σάιτ τους επιθετικούς μας, στην προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του ελληνικού δημοσίου...

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τουρσουνίδης και από κοντά σε απόδοση οι: Ζαγοράκης, Φρατζέσκος, Ολιβάρες, Τασιόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασιόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαγοράκης, Φρατζέσκος (72' Καπετανόπουλος), Τουρσουνίδης, Μαραγκός (83' Ζαφειρίου), Νάγμπε, Ζουμπούλης (75' Κομίνχες), Βελής

Ολυμπιακός: Τοχούρογλου, Βαρεσάνοβιτς, Καραταΐδης, Νταμπίζας, Πουρσανίδης, Σαμπανάζοβιτς (43' Γεωργάτος), Γιαννακόπουλος, Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς (79' Καραπιάλης), Οφορίκουε, Ίβιτς (46' Αλεξανδρής)

Δηλώσεις Αναστασιάδη:

Τα εύσημα στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι: "Πιστεύω ότι μπορούσαμε να διασύρουμε τον Ολυμπιακό, είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Αν ήταν αυτοί στη θέση μας θα είχαν πετύχει μεγάλο σκορ, εμείς δεν απλοποιούμε τα πράγματα, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά τις χάνουμε! Ο κόσμος μάς βοήθησε, ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και στη Μαδρίτη για το παιχνίδι με την Αθλέτικο"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...