«Με νοοτροπία νικητή για την πρόκριση!»

Από paok24.com: Η τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς με την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα για το EHF Cup και σημείωσε
Πηγή: paok24.com
«Με νοοτροπία νικητή για την πρόκριση!»

πως ο στόχος του Δικεφάλου εντός συνόρων είναι για μία ακόμη χρονιά η κατάκτηση του νταμπλ.

Με... προίκα τη νίκη των δύο γκολ διαφορά, οι νταμπλούχες Ελλάδας θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στη Σερβία για να αντιμετωπίσουν την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα στον αγώνα ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Η Μπρούνα Καμπόιμ μιλώντας στο PAOK24 τόνισε πως η ίδια και οι συμπαίκτριες της θα πρέπει να εμφανιστούν το ίδιο σοβαρές και αποτελεσματικές όπως στο πρώτο παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Δύο γκολ διαφορά στο χάντμπολ δεν είναι τίποτα. Αλλά σίγουρα είναι σημαντικό που αυτή η διαφορά είναι υπέρ μας. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Πάμε στη Σερβία με τη νοοτροπία ότι θα κερδίσουμε!

Η Γιαγκόντινα είμαι μία δυνατή ομάδα, αλλά δείξαμε και εμείς το ότι είμαστε εξίσου δυνατές. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μας επηρέασε σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι η σερβική ομάδα είχε περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα χέρια της και άρα είναι λογικό να διαθέτει καλύτερο ρυθμό. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και ανταποκριθήκαμε καλά στα δεδομένα της πρώτης αναμέτρησης».

Για την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στη Βέροια:

«Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα και η στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ τόσο στα ματς με την Μουράτπασα, όσο και στο παιχνίδι με την Γιαγκόντινα. Ήταν επίσης θετικό που και η σερβική ομάδα είχε μαζί της αρκετούς φίλους. Ελπίζω να υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ και στη Σερβία και να μας στηρίξουν ανάλογα».

Σχετικά με τους εγχώριους στόχους, η Βραζιλιάνα γκολκίπερ ήταν ξεκάθαρη:

«Πέρσι πήραμε το νταμπλ και εννοείται πως και φέτος θέλουμε να πετύχουμε το ίδιο. Ελπίζω και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!».

Διαβάστε ακόμη...