Ο μεγάλος “σκόπελος” του Νοεμβρίου

Από sfina.gr: Μετά τα τρία μαζεμένα εκτός έδρας με Ατρόμητο, ΑΕΚ και Τρίπολη που τελείωσαν επιτυχώς ο νέος σκόπελος του ΠΑΟΚ στην πορεία για τον τίτλο έρχεται τον Νοέμβριο.
Πηγή: sfina.gr
Ο μεγάλος “σκόπελος” του Νοεμβρίου

Είναι ο μήνας που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την υπόθεση κορυφή στο πρωτάθλημα. Στα δύο ματς που ακολουθούν με Λαμία στη Τούμπα και Βόλο εκτός έδρας ο δικέφαλος θα περάσει εκτός απρόοπτου σαν άνεμος παίρνοντας έξι βαθμούς.

Κι αυτό γιατί κόντρα στη αδύναμη Λαμία και στα πιτσιρίκια της Κ19 του Βόλου δεν αναμένεται να βρει αντίσταση, ικανή να του κόψει βαθμούς. Μάλιστα το Κυριακάτικο ματς με τη Λαμία στη Τούμπα προσφέρεται για να διατηρήσει για πρώτη φορά φέτος και το μηδέν στην άμυνα γιατί ο αντίπαλος στερείται ποιότητας και κάνει φάσεις με το σταγονόμετρο.

Το κρίσιμο διάστημα αρχίζει στις 3 Νοεμβρίου και τελειώνει την 1η Δεκεμβρίου. Τότε ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα, τον φορμαρισμένο ΟΦΗ στο Ηράκλειο, την δυναμική φέτος Λάρισα στη Τούμπα και κλείνει την πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων με το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αν ξεπεράσει και τον Νοέμβριο με επιτυχία η ομάδα του Φερέιρα κατοχυρώνει μία ευνοϊκή θέση στην κούρσα για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός στο ενδιάμεσο θα έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπάγερν, που μπορεί να του κοστίσουν βαθμολογικές και ψυχολογικές απώλειες και τα ματς με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο εντός και την Ξάνθη και τον Πανιώνιο εκτός.

Διαβάστε ακόμη...