Από βασικός στην Ροστόφ, στην αναμονή στον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Μία από τις μεταγραφικές βόμβες του ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να επιτέλους να παίξει
Πηγή: paok24.com
Από βασικός στην Ροστόφ, στην αναμονή στον ΠΑΟΚ

Ήρθε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να σπάσει το πετυχημένο δίδυμο των πρωταθλητών.

Οι τραυματισμοί του Φερνάντο Βαρέλα, είτε στον τελικό με την ΑΕΚ είτε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δεν ήταν μέσα σε συνεχόμενες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, έτσι ο Ίνγκασον ουδέποτε μπόρεσε να πάρει ένα συνεχόμενο ρυθμό αγώνων, κάτι που είχε στην Ροστόφ, όσο αγωνίστηκε στην ρωσική ομάδα.

Τη σεζόν 2018-19, ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος της ρωσικής λίγκας και σε 2 παιχνίδια του ρωσικού κυπέλλου σε σύνολο 20 αγώνων και μάλιστα σε όλα αυτά έπαιξε 90λεπτα και όχι σαν αλλαγή ή σαν παίκτης του ροτέισον. Στον ΠΑΟΚ το άκρως επιτυχημένο δίδυμο των Κρέσπο και Βαρέλα δεν άφησε ιδιαίτερο χώρο στον Ίνγασον στο πρωτάθλημα. Ο πρώην παίκτης της Ροστόφ, έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι στα Γιάννενα όταν όλα είχαν κριθεί στο πρωτάθλημα, αλλά το βασικότερο είναι ότι είχε πάρει τη θέση του στα παιχνίδια κυπέλλου.

Στους αγώνες με τον Πανιώνιο και με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ίνγκασον είχε 3 90λεπτα, αλλά και 120 λεπτά στη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ στον τελικό έπαιξε για μόλις ένα λεπτό, σε μία αλλαγή τακτικής από τον Λουτσέσκου και όχι σαν επιλογή βάσει αγωνιστικών κριτηρίων. Φέτος μιας και το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ο Ισλανδός έχει παίξει μόνο 52 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο. Στα λεπτά που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα γκολ από τον Τσιλούλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί η απόδοση του στους 9 μήνες που είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Οι σπασμωδικές εμφανίσεις του μέσα στην 11άδα του ΠΑΟΚ για έναν παίκτη που μονίμως είχε τη θέση του στην 11άδα στην προηγούμενη του ομάδα, είναι το χειρότερο κριτήριο και τώρα θα έχει μπροστά του παραπάνω από έναν μήνα ώστε να πάρει τον ρυθμό και τις ευκαιρίες του μέσα στον ΠΑΟΚ που θα δείξει και αυτός τα πραγματικά του εχέγγυα που τον έκαναν να αποτελεί μία από τις ακριβότερες μεταγραφές του Δικεφάλου στην ιστορία του.

Διαβάστε ακόμη...