Οι δηλώσεις Μασλαρινού - Κωτούλα!

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Μασλαρινού και της αθλήτριας Φαίης Κωτούλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: acpaok.gr
Οι δηλώσεις Μασλαρινού - Κωτούλα!

Βασίλης Μασλαρινός:

"Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο μας στοίχισε, αφού στα υπόλοιπα το επιμέρους σκορ μας βρήκε, είτε ισόπαλους, είτε να προηγούμαστε. Υπάρχουν και άλλα κομμάτια μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, έτσι ώστε στο τέλος να μπορούσαμε πιο εύκολα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαι, πάνω απ' όλα, ευχαριστημένος με τη διάθεση που δείχνουν τα κορίτσια... Είδα ότι ουσιαστικά παίξαμε με μία ξένη παίκτρια σήμερα, σιγά σιγά θα ενταχθεί και η Maggie Mulligan στη φιλοσοφία της ομάδας και, στόχος μας, είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό".

Φαίη Κωτούλα:

"Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας, φέτος, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε στο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μας στοίχισε το ξεκίνημα, καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο καταφέραμε και αλλάξαμε τη ροή του αγώνα, παίξαμε καλό μπάσκετ και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι! Θα δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα, την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα! Εύχομαι να έχουμε υγεία και μία πολύ καλή σεζόν".

Διαβάστε ακόμη...