«Δεχόμαστε γκολ από το πουθενά»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ και στα οχτώ επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα φέτος, μετρώντας συνολικά 14 τέρματα παθητικό σε αυτά!
Πηγή: inpaok.com
«Δεχόμαστε γκολ από το πουθενά»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Δικέφαλου, ο Θόδωρος Αποστολίδης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε τόσο στο 2-2 με τον Άρη, όσο και στη φετινή παρουσία της ομάδας.

Αρχικά είπε: «Μετά τον τραυματισμό του Πέλκα, έγινε μπέρδεμα στην ομάδα και ψαχνόμασταν να βρούμε την ταυτότητά μας. Παίζαμε με δυο οκτάρια, απόντος του Εσίτι, όπως ακριβώς και πέρσι, μόνο που εκείνοι είχαν μάθει ο ένας τον άλλο και ήξεραν πώς θα μαρκάρουν και πώς θα γίνει η αλληλοκάλυψη. Δεχθήκαμε δυο ακόμη γκολ, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να δεχόμαστε γκολ από το... πουθενά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο Άρης ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει μπάλα και είδαμε ότι ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε, ενώ περιμέναμε να δούμε ματσάρα μετά τα δυο γρήγορα πρώτα γκολ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο τέλος και ισοφάρισε, πάλι καλά, γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Βλέπουμε μπροστά, υπάρχει το ματς με την ΑΕΚ, το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε...».

Διαβάστε ακόμη...