«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Από paok24.com: Όσα είπε η νέα παίκτρια του ΠΑΟΚ για την επιλογή της να έρθει στο Δικέφαλο και τις πρώτες ημέρες παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη και τη νέα της ομάδα.
Πηγή: paok24.com
«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την παρθενική της συμμετοχή στη Volleyleague με τις βλέψεις των παικτριών και των ανθρώπων του τμήματος να είναι υψηλές από την πρώτη χρονιά παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια.

Μία από τις νέες αθλήτριες στο ρόστερ του Δικεφάλου, είναι η Σλοβένα διαγώνιος, Ντάρια Έρτσεν η οποία παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη στο PAOK24.

Η νεαρή αθλήτρια αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες παρουσίας της στην πόλη σημειώνοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πανέμορφη πόλη με καλούς ανθρώπους και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη».

Η Ντάρια Έρτσεν ήταν χρονικά η τελευταία παίκτρια που έφτασε στην πόλη για τον ΠΑΟΚ, αφού συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Σλοβενίας.

«Είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία της εθνικής Σλοβενίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γιατί πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων. Σίγουρα θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω, όμως είμαι σίγουρη πως θα το κάνουμε τα επόμενα χρόνια, όταν θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς».

Για την απόφαση της να έρθει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν:

«Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Είμαστε έτοιμες για να δουλέψουμε σκληρά και μέσα από τα αποτελέσματα στους αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Τέλος, η Σλοβένα αθλήτρια έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου:

«Εύχομαι να είναι στο πλευρό μας και να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια την οποία γίνεται. Τους χρειαζόμαστε και θα τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...