«Ελπίδες και υποσχέσεις» από την νέα γενιά των πρωταθλητριών! (pics)

Απο acpaok.gr: Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και προς τιμή του Blagoj Istatov, πρώην προπονητή και τερματοφύλακα με καριέρα στην Παρτιζάν και την Ουτρέχτη μεταξύ άλλων, οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα με την WS SC Istatov-Dojran, στην οποία πρόεδρος διατελεί ο γιός του Istatov, της οποίας και επικράτησαν με 5-0.
Πηγή: acpaok.gr
«Ελπίδες και υποσχέσεις» από την νέα γενιά των πρωταθλητριών! (pics)

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της κατοχής της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και σε αρκετά χρονικά διαστήματα παρουσίασε πολύ καλή κυκλοφορία.

Οι αμαζόνες του Δικεφάλου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις Σκοπιανές αντιπάλους τους, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 5-0.

Συμπερασματικά, δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Φιλίππου να χρησιμοποιήσει αρκετές νεαρές ποδοσφαιρίστριες καθώς και αθλήτριες από την Β´ ομάδα, και να ξεκουράσει πολλές από τον βασικό κορμό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου (46' Ναση), Δημητρίου, Νεφρού (65' Χαντάρτσεβα), Smiljkovic, Πατερνά, Χατζηγιαννίδου, Σάιχ (46' Παπαδοπούλου), Πίτσιου (46' Ακριβακη), Πούλιου, Κακαμπούκη, Δοϊρανλή (46' Ζώτου)

Σκόρερς: Πούλιου, Σάιχ, Νεφρού, Κακαμπούκη, Παπαδοπούλου

Ημίχρονο: 2-0

Τελικό: 5-0

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, την ομάδα της WS SC Istatov- Dojran για την άψογη φιλοξενία πριν κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα των ομάδων μας.

Διαβάστε ακόμη...