Παιχνίδι μυαλού

Από sfina.gr: Καθαρά παιχνίδι μυαλού είναι το αποψινό κόντρα στη Σλόβαν.
Πηγή: sfina.gr
Παιχνίδι μυαλού

Ο Φερέιρα ξέρει ότι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης της αποψινής ρεβάνς από την πλευρά των παικτών του θα αποτελέσει το αποφασιστικότερο κριτήριο για την έκβαση του αγώνα και για το ποιος τελικά θα πάρει την πρόκριση.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα προκαλεί ασυνείδητα στο μυαλό των παικτών αναστολές, δεσμεύσεις, ανησυχίες που σχετίζονται με την πιθανότητα επίτευξης γκολ του αντιπάλου και μέσα στη Τούμπα γιατί θα μετράει διπλό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην ψυχολογική προετοιμασία του αγώνα προσπάθησε να απελευθερώσει το μυαλό των παικτών του απ' αυτό το άγχος.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για την επιστήμη, αφού αποτελείται από δισεκατομμύρια μικροσκοπικά κύτταρα που συνδέονται μεταξύ τους σε πολύπλοκα ανεξιχνίαστα δίκτυα, αλλά καμιά φορά με μία απλή σκέψη όλα ξεκαθαρίζουν.

Ο ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά για να προκριθεί, είτε βάλει γκολ ο αντίπαλος είτε όχι. Προκρίνεται ο δικέφαλος και με 2-0 και με 3-1 και με 4-2 και με 5-3 και ούτω καθ' εξής.

Άρα δεν χρειάζεται τρόμος για το εάν βάλει το γκολ η Σλόβαν. Όπως και να χει ο ΠΑΟΚ ψάχνει δυο γκολ παραπάνω από τους αντιπάλους για να περάσει και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει τον στόχο του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Διαβάστε ακόμη...