Νέα επαφή ΠΑΟΚ – Σαρικόπουλου

Από sdna.gr: Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν νέα επαφή με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Νέα επαφή ΠΑΟΚ – Σαρικόπουλου

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αναζήτηση των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο Κώστας Φλεβαράκης αναζητά μια αξιόπιστη λύση για τη θέση του σέντερ,με τον Ζήση Σαρικόπουλο να αποτελεί μια φαινομενικά δοκιμασμένη λύση από την ελληνική αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή

Ο Δικέφαλος είχε καταθέσει προ ημερών πρόταση στον έμπειρο σέντερ, ωστόσο στο οικονομικό κομμάτι υπήρχε «απόσταση», δεδομένων των απαιτήσεων του παίκτη. Σήμερα υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να καταθέτουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη και πλέον η απόσταση που υπήρχε από τα «θέλω» του 29χρονου σέντερ έχει μειωθεί σημαντικά.

Μετά από αυτή την κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, και με δεδομένη την ισχύουσα οικονομική κατάσταση του Δικεφάλου, η πλευρά του έμπειρου μπασκετμπολίστα περιμένει να πάρει κάποιες εγγυήσεις για να δώσει την τελική του απάντηση.

Διαβάστε ακόμη...