Ουάρντα: Κουβέντα με Ερυθρό Αστέρα

Από sportime.gr:Σε αναζήτηση ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportime.gr
Ουάρντα: Κουβέντα με Ερυθρό Αστέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει τον παίκτη από το πέρασμά του από την Ελλάδα και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Σέρβοι καίγονται για έναν εξτρέμ. Απλώς προτεραιότητα έχει το ματς με την Κοπεγχάγη. Προ μίας εβδομάδας στο Βελιγράδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Ερυθρό Αστέρα. Εάν περάσει, θα πάρει κάποια χρήματα και θα κοιτάξει για κάτι καλύτερο ελπίζοντας πως θα μπει ακόμα και στους ομίλους του Champions League.

Ωστόσο, οι άνθρωποί του είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν και το αρνητικό σενάριο. Σε περίπτωση αποκλεισμού, λοιπόν, ο Ουάρντα είναι μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Όχι η μοναδική βεβαίως, αλλά σε κάποιους εντός των τειχών αρέσει. Ομοφωνία, όμως, δεν υπάρχει λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη...