«Ο Μακ μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά τον Ρόμπερτ Μακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με ρώσικη ιστοσελίδα, ναι!
Πηγή: paok24.com
«Ο Μακ μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ»

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "riafan.ru", σε ρεπορτάζ με τίτλο "Ο μέσος της Ζενίτ μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ", υποστηρίζει επικαλούμενη πηγή από το ειδησιογραφικό πρακτορείο Federal πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα του Ρόμπερτ Μακ, παρά το σοβαρό ενδιαφέρον άλλων ομάδων, μεταξύ αυτών η Μπεσίκτας.

"Έχει αναφερθεί πως η Ζενίτ είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα λογικό ποσό, το κλαμπ ελπίζει πως θα εισπράξει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο διεθνή Σλοβάκο" συνεχίζει το κείμενο, καταλήγοντας:

"Ο Μακ μετακόμισε στη Ζενίτ το καλοκαίρι του 2016 από τον ΠΑΟΚ για 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 63 παιχνίδια, σκόραρε 12 γκολ και έδωσε 10 ασίστ με τη φανέλα του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης. Τη σεζόν 2017-18, ο Μακ αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ενώ η συμφωνία του με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο".

Από τα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς δύο πράγματα. Πως αφενός η Ζενίτ δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Μακ και ιδανικά θα ήθελε να τον πουλήσει τώρα προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της και πως αφετέρου ο Σλοβάκος δεν θα έλεγε όχι στο σενάριο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη...

Δείτε το δημοσίευμα εδώ

Διαβάστε ακόμη...