Η υπόσχεση του Άκπομ για τα καλύτερα που έρχονται (vid)

Από sdna.gr: Δικαιολογημένη... σκόνη έχει σηκώσει ο Τσούμπα Άκπομ μετά τα όσα πέτυχε πέρσι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το μυαλό του 23χρονου, όμως, παραμένει στον Δικέφαλο, δίνοντας υπόσχεση για τα καλύτερα που έρχονται...
Πηγή: sdna.gr
Η υπόσχεση του Άκπομ για τα καλύτερα που έρχονται (vid)

Πρόκειται για τον άνθρωπο που... ξεκλείδωσε με το στυλ παιχνιδιού του αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ στο β΄μισό της περσινής σεζόν και άρπαξε απ΄τα μαλλιά τη δική του ευκαιρία. Και όταν ο Δικέφαλος απέδειξε στην πράξη πως λειτουργεί βάσει ιεραρχίας, καλώντας τον Άκπομ να δώσει απαντήσεις σε μια περίοδο που η μπάλα έκαιγε, εκείνος εμφανίστηκε λες και ήταν έτοιμος από καιρό.

Με απολογισμό οχτώ γκολ (σ.σ. όσα τουλάχιστον μέτρησαν κανονικά) και πέντε ασίστ σε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα απ΄όλες τις γραμμές του, το πρόσημο φαντάζει αναμφισβήτητα θετικό και τον συγκαταλέγει ανάμεσα στους διακριθέντες μιας σεζόν - όνειρο για τον Δικέφαλο.

Από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, ο Άκπομ έδωσε εικόνα μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για το παιχνίδι του, ξεκαθαρίζοντας πως η περσινή σεζόν ήταν για εκείνον ένα... ζέσταμα γι΄αυτά που θα ακολουθήσουν.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι πως δεν επαναπαύτηκε στα κεκτημένα αλλά έθεσε επί προσωπικού τον πήχη ακόμη ψηλότερα, δουλεύοντας καθημερινά πολύ σκληρά σε αυτά που του ζητούσε ο Αμπέλ Φερέιρα αλλά και σε αδυναμίες που εντόπιζε εκείνος στο παιχνίδι του, σημειώνοντας πως είναι αυστηρός με τον εαυτό του γιατί πολύ απλά είναι... φιλόδοξος.

Και αυτό φρόντισε να πιστοποιήσει και στο φιλικό με την Φορτούνα Σιτάρντ, σε ένα ρεσιτάλ τερμάτων, έχοντας πλουραρισμό στο ρεπερτόριο του και διάφορα «μάτια» να τον παρακολουθούν από τις εξέδρες του γηπέδου. Πρόκειται για τους ανθρώπους που σημείωσαν το όνομά του στο μπλοκάκι τους και τον εμπλέκουν σήμερα στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια από την Γουέστ Χαμ, τονίζοντας πως: «Τα τέσσερα γκολ του Άκπομ είναι απλά ένα σημάδι για το τι θα ακολουθήσει από εκείνον και η ενδεχόμενη απόκτησή του θα ήταν ένα δυνατό χτύπημα από τα "σφυριά"».

Το βασικό για τον Άκπομ είναι πως πλέον αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί σημείο αναφοράς της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου και μοιάζει αιώνια ευγνώμων στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε σημειώσει στην συνέντευξη του στην FORZA για το ρόλο που έχει πλέον στον ΠΑΟΚ και για το κίνητρο που του δίνει η πίστη των ανθρώπων του Δικεφάλου: «Νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ και είμαι ερωτευμένος με αυτή την ομάδα. Προτιμώ να παίζω για ομάδα, που με θέλουν, παρά σε ένα από τα τεράστια club του πλανήτη (σ.σ. αναφερόμενος στην Άρσεναλ που ανήκε) και να νιώθω πως δεν με θέλουν εκεί».

Αυτό ακριβώς σημείωσε και σήμερα (ειρωνεία;) μέσα από την επίσκεψή του στο γραφείο του New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη, για να παραλάβει τα βραβεία του. Αφού αποθέωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την εξαιρετική τους δουλειά, στη συνέχεια τόνισε πως τα εν λόγω βραβεία είναι τα πρώτα από τα πολλά που έρχονται για εκείνον και την ομάδα του.

Φυσικά και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει από την πλευρά του πως ποδοσφαιριστές όπως ο Άκπομ, ο Ζαμπά κ.α. αποτελούν την βιτρίνα του Δικεφάλου στην ποδοσφαιρική αγορά, μια βιτρίνα που θα... γυαλίσει κυρίως μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενισχύοντας τις μεταγραφικές σειρήνες.

 

Διαβάστε ακόμη...