"Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Γιώργος Σαββίδης!"

Από paok24.com: Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα, σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: paok24.com
"Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Γιώργος Σαββίδης!"

Το όνομα του Σουηδού "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τον Μπεργκ να κλείνει τελικά στην Κράσνονταρ.

Ο ατζέντης του Σουηδού, Στέινερ Ντίετζ μίλησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής" για την επιλογή του παίκτη, αλλά και για το κομμάτι του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας τον Γιώργο Σαββίδη και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τον έμπειρο άσο οι "ασπρόμαυροι", αναφέροντας:

"Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Σαββίδη πριν από περίπου ένα χρόνο στο Άμστερνταμ και μου φάνηκε πολύ ωραίος τύπος. Ενδιαφέρθηκε κι ο ΠΑΟΚ για τον Μάρκους, αλλά δεν μας πίεσαν καθόλου. Το μόνο που μας είπε ο Γ. Σαββίδης και οι άνθρωποί του ήταν πως "...εάν δεν βρείτε κάποια άλλη πρόταση που να σας καλύπτει, να ξέρεις πως έχετε πάντα και την επιλογή του ΠΑΟΚ, γιατί μας ενδιαφέρει ο Μάρκους".

Όταν μάλιστα έκλεισε η μεταγραφή του Μπεργκ στην Κράσνονταρ, επειδή προφανώς έχει πολύ καλή εικόνα και διασυνδέσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης μας έστειλε μήνυμα γράφοντας πως "...μπράβο, κάνατε μία πολύ καλή επιλογή". Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση αυτό. Καμία σχέση με την πίεση που είχαμε, για παράδειγμα, από την Τραμπζονσπόρ. Δεν φαντάζεσαι... Πάνω από 20 κλήσεις τη μέρα και πίεση για να υπογράψουμε".

Διαβάστε ακόμη...