Ανακοινώθηκε ο Κάνιας από τον Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Από paok24.com: Και επίσημα κάτοικος Βελιγραδίου ο Ισπανός μέσος, ποιος ο λόγος που δεν φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας!
Πηγή: paok24.com
Ανακοινώθηκε ο Κάνιας από τον Ερυθρό Αστέρα! (pic)

Ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα είναι από σήμερα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, μετά από τρεις πετυχημένες σεζόν στον ΠΑΟΚ!

Ο Ισπανός μέσος, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα με συνολικές απολαβές 1 εκατομμύριο ευρώ, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, στην Αυστρία.

Αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας, θα συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου, αφού (σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους) ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα από σήμερα, λόγω του ότι το συμβόλαιό του Ισπανού με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου! Αυτός, ήταν και ο λόγος που ο Κάνιας δεν φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα!

Αυτό που έχει σημασία είναι πως σήμερα έκλεισε οριστικά για τον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο του Κάνιας, με τον 32χρονο Ισπανό να αποχωρεί από την Τούμπα έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, αγωνιζόμενος σε 91 επίσημα ματς και πετυχαίνοντας 4 γκολ, τα μοναδικά της έως τώρα επαγγελματικής του καριέρας!

Διαβάστε ακόμη...