Ξανά στα «ασπρόμαυρα» ο Νίκος Προσινικλής!

Απο acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Προσινικλή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Πηγή: acpaok.gr
Ξανά στα «ασπρόμαυρα» ο Νίκος Προσινικλής!

Ο 25χρονος αθλητής αγωνιζόταν με τα «ασπρόμαυρα» από τα ηλικιακά τμήματα μέχρι και την ανδρική ομάδα, με μία στάση την προηγούμενη σεζόν κατά την οποία μετακόμισε στη Γερμανία, όπου και αγωνίστηκε στην Bundesliga 1 με την ομάδα του Ludwigsburg.

Με την επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους», ο Νίκος Προσινικλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Μετά από ένα χρόνο που βρέθηκα στη Γερμανία, με σκοπό να κάνω πρακτική και να δουλέψω πάνω στο αντικείμενο του διπλώματός μου, ταυτόχρονα αγωνιζόμουν και στην Bundesliga 1 με την ομάδα του Ludwigsburg. Φέτος, μετά από τις εμπειρίες που μάζεψα στο εξωτερικό, επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου και ανδρώθηκα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και από πλευράς μου θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και μέσα από σκληρή δουλειά να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!».

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου Νίκο!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...