Τα ζευγάρια που μπορεί να κάνουν τον ΠΑΟΚ ισχυρό

Από paok24.com: Η θέση του ΠΑΟΚ κατά μεγάλο ποσοστό είναι στους αδύναμους του τρίτου προκριματικού, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει μέσα στον Ιούλιο.
Πηγή: paok24.com
Τα ζευγάρια που μπορεί να κάνουν τον ΠΑΟΚ ισχυρό

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τη θέση του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό. Βέβαια οι ομάδες δεν φοβίζουν τον Δικέφαλο, εκτός από τον Άγιαξ, αλλά για να αποφύγει και αυτό τον σκόπελο θα πρέπει να σταθεί τυχερός και να αποκλειστούν από τον πρώτο προκριματικό γύροι 3 από τις 4 ομάδες που είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Αυτές είναι οι Σέλτικ, η Αστάνα, η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και η Λουντογκόρετς. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας παίζει κόντρα στην Σεράγεβο από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η πρωταθλήτρια του Καζακστάν κόντρα στην ρουμανική Κλουζ, η ΜΠΑΤΕ από την Λευκορωσία κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας Πιαστ και η Λουντογκόρετς από την Βουλγαρία κόντρα στην Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία.

Εάν πούμε ότι δυναμικότητα της Σεράγεβο δεν μπορεί να κοντράρει την Σέλτικ, τα άλλα τρία ζευγάρια δεν έχουν μεγάλες διαφορές και αν γίνει η μεγάλη έκπληξη, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι στον τρίτο προκριματικό γύρο στους ισχυρούς και θα μένει η απορία για τη θέση του στο γκρουπ των play-off της διοργάνωσης.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς κενό, όπως τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που αναγκάζει την UEFA να κάνει την κλήρωση πριν το δεύτερο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...