Έστειλε μήνυμα στους Ρουμάνους ο Λουτσέσκου

Από paok24.com : Το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μία από τις πιο ισχυρές παρουσίες στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας, είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.
Πηγή: paok24.com
Έστειλε μήνυμα στους Ρουμάνους ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο και συχνά, καλείται να σχολιάσει τη γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο της χώρας, πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Όπως σήμερα... Ο Λουτσέσκου έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ομοσπονδιακό τεχνικό και την Εθνική U21 της Ρουμανίας, που δίνει τη "μάχη" της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, κερδίζοντας στην πρεμιέρα της με 4-1 την Κροατία, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

"Πρώτα από όλα, Μιρέλ είσαι φανταστικός! Συγχαρητήρια! Είμαι περήφανος για όλους σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν τέτοιες μεγάλες στιγμές στο ποδόσφαιρο, καταστάσεις που δεν μπορείς να τις ελέγξεις, αλλά θέλω να έχετε δύναμη και να το πάτε ως το τέλος.

Τα παιδιά, δεν πρέπει να αισθάνονται πίεση. Να παίζετε και να το απολαμβάνετε! Να είστε περήφανοι που έχετε ένα ολόκληρο έθνος από πίσω σας και να δώσετε χαρά σε αυτόν τον κόσμο!", ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στο μήνυμα του.

Διαβάστε ακόμη...