«Από εβδομάδα περισσότερα για τον Καραμάνο»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, την ενδεχόμενη εμπλοκή του Γιώργου Καραμάνου αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sfina.gr
«Από εβδομάδα περισσότερα για τον Καραμάνο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση του μπασκετικού ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε ένα κενό διάστημα μεταξύ της περσινής χρονιάς και την καινούργια. Περιμένουμε εξελίξεις όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, οπότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο για να πούμε ότι ξεκίνησε μία καινούργια σεζόν με αισιοδοξία».

Για με την ενδεχόμενη εμπλοκή του Γιώργου Καραμάνου: «Προσωπικά δεν τον ξέρω τον κύριο. Νομίζω μόνο ο κ. Πρέλεβιτς τον ξέρει και τον σύστησε στον κ. Κατσαρή. Θα πρέπει να περιμένουμε, γιατί από την καινούργια εβδομάδα θα έχουμε νεότερα».

Για επικείμενη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εμείς είμαστε 150 χρόνια στον ΠΑΟΚ, όλο και όλο με τον κ. Σαββίδη είχα δύο χειραψίες. Τώρα δεν ξέρω αν ξαφνικά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε απευθείας με τον κ. Σαββίδη, θα πρέπει να περάσουμε από πολλά γραφεία πρώτα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Οι δύο χειραψίες ήταν και πολλές. Εμείς τόσα χρόνια παλεύαμε να έρθει ένας ισχυρός ηγέτης στον ΠΑΟΚ, από τα χρόνια που ήμουν συνδεσμίτης κιόλας. Από τότε που ήρθε βλέπετε ότι έχουν σταματήσει να γίνονται θέματα όσον αφορά με επεισόδια από τον κόσμο ή κάποιες καταλήψεις που δημιουργούνταν από ηγέτες... ψεύτες. Εγώ τόσα χρόνια που ζω στην Θεσσαλονίκη, δεν έχω δει μεγαλύτερο παράγοντα, και αυτός ο άνθρωπος τώρα είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μας. Τα παιδιά μας θα περάσουν μεγάλες στιγμές. Βλέπετε ότι όλοι είναι ενωμένοι αλλά δεν μπορούν να τον ρίξουν. Προσπαθούν να τον κάνουν κακό, παίζονται παιχνίδια και προσπαθούν να τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα γίνει νομίζω, γιατί ξέρουμε περί τίνος πρόκειται».

Για την Γ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ: «Είναι το ωραιότερο πράγμα που υπάρχει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα τμήματα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Ο κ. Κατσαρής κάνει μεγάλη δουλειά και υπομονή, είναι από τους παράγοντες που έχουν γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ, αν και ποτέ δεν είχε τέτοια τρέλα».

Για τις τελευταίες αγωνιστικές του μπασκετικού τμήματος: «Υπήρχε συγκίνηση περισσότερο. Περάσαμε πολλές καταστάσεις και γενικά ο ΠΑΟΚ είναι αγαπησιάρικη ομάδα. Όλη αυτή η πίεση βγήκε στο τέλος της σεζόν. Είχαμε κάποια οικονομικά προβλήματα αλλά θα την βρούμε την λύση».

Για την εμπλοκή του Σαββίδη στο μπασκετικό τμήμα: «Θεωρώ ότι όταν έγινε η προσέγγιση με τον κ. Σαββίδη, αυτοί που έκαναν την προσέγγιση δεν είχαν τον σωστό τρόπο ώστε να αγκαλιάσουν τον κ. Σαββίδη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει υπερβολικά τον ΠΑΟΚ, οπότε θεωρώ ότι δεν του μίλησαν έτσι όπως θα έπρεπε. Πρέπει να βάλουν πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά όλα τα άλλα. Για εμένα η μόνη λύση για το τμήμα του μπάσκετ είναι ο Ιβάν Σαββίδης».

Διαβάστε ακόμη...