Οπαδοί σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια»

Από sdna.gr: Μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και την ομιλία του Ηλία Παπαθεοδώρου στους παίκτες, αντιπροσωπεία οπαδών του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Οπαδοί σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια»

Αυτοί που ακολουθούν από την αρχή της σεζόν, ζήτησαν να κάνουν μια μικρή ομιλία προς τους παίκτες, μετά το πολύ «ζεστό» χειροκρότημα στο γήπεδο, παρά την ήττα από τον Προμηθέα.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια σας. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που ζήσατε, αλλά δε μας αρέσει να βλέπουμε δάκρυα σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο σα φίλαθλοι την κατάσταση για την κατάσταση» ήταν το περιεχόμενο όσων είπαν οι οπαδοί προς τους παίκτες.

Γενικά, μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, το κλίμα ήταν πολύ «βαρύ» για όλους στο γήπεδο, καθώς ουσιαστικά ένας μεγάλος κύκλος, φαίνεται πως κλείνει οριστικά.

Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές αυτής της πολύ πολύ δύσκολης σεζόν (παίκτες και προπονητές), δε συγκράτησαν τα δάκρυα τους, μετά το τέλος του αγώνα και στην ατμόσφαιρα υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση...

Διαβάστε ακόμη...