Οι πρώτες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2018-19, στην οποία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές του Δικέφαλου για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Οι πρώτες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Καταρχάς η οριστικοποίηση της εξασφάλισης θέσης στο επόμενο Champions League από την Τότεναμ μέσω του αγγλικού πρωταθλήματος, έστειλε οριστικά τον Δικέφαλο στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και άρα γλίτωσε σίγουρα μια φάση (τη δεύτερη). Έτσι οριστικοποιήθηκαν και οι ημερομηνίες της προετοιμασίας καθώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει τους αγώνες του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 6 ή 7 Αυγούστου και 13/8 τη ρεβάνς.

Η προετοιμασία της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσει 25 ή 26 Ιουνίου. Το πρώτο κομμάτι από το βασικό στάδιο θα γίνει 1-11 Ιουλίου στην Ολλανδία. Στις 12/7 ο ΠΑΟΚ θα παίξει φιλικό στη Ρουμανία με την Κλουζ για τα 100 χρόνια της ρουμανικής ομάδα. Μετά θα επιστρέψει Θεσσαλονίκη και στις 18-28 Ιουλίου θα πάει ξανά στην Ολλανδία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του. Συνολικά θα δώσει 8 φιλικά το καλοκαίρι (μαζί με αυτό απέναντι στην Κλουζ).

Στη συνέχεια έγιναν οι πρώτες επαφές με παίκτες που θα είναι στον αέρα.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του για τον Βαρέλα και φαίνεται ότι είναι κοντά πλέον η παραμονή του δυναμικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι για άλλα τρία χρόνια στην Τούμπα.

Ο Κάνιας έριξε «γέφυρες» για να μείνει και στον Δικέφαλο βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή του, καθώς είναι ένας χρήσιμος παίκτης, ο οποίος δε δημιούργησε και ποτέ προβλήματα.

Ακόμη έγινε επαφή για νέο συμβόλαιο και με τον Πέντρο Ενρίκε, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα παραμονής του Σάκχοφ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κάνει την προσπάθειά του για να κρατήσει τον Σέρζιο Ολιβέιρα, όχι με τα χρήματα της οψιόν αγοράς που έβαλε η Πόρτο όταν τον δάνεισε (είναι απλησίαστα τα 12 εκ. ευρώ), αλλά με ένα ποσό κοντά στα μισά της ρήτρας για μια μορφή συνιδιοκτησίας.

Ήδη κλεισμένος είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη, ενώ στον Ρέι δόθηκε άδεια για να βρει ομάδα και έχει επαφές με Λανούς αλλά και Πατσούκα (Μεξικό).

Διαβάστε ακόμη...