Η ελίτ των Νεανίδων από αύριο στην... μάχη για τον τίτλο

Από superbasket.gr:Με την φωτο απο την περυσινη διοργανωση που διωργανωσε o ιδιος Δημος στη γειτονικη Αιδηψο...υποδεχομαστε το 33ο Πρωταθλημα νεανιδων το οποιο ξεκινα αυριο στην Ιστιαια με ότι καλυτερο υλικο υπαρχει σε αυτην την ηλικια.
Πηγή: superbasket.gr
Η ελίτ των Νεανίδων από αύριο στην... μάχη για τον τίτλο

Αθλητριες που αποτελουν το αυριο του γυναικειου μπασκετ στην Ελλαδα.

Που σε λιγο καιρο θα κληθουν με την εθνικη ομαδα των νεανιδων να δειξουν την προοδο τους και να επαναλαβουν το περισυνο επίτευγμα καθως σαν εθνικη κορασιδων πετυχαν την ανοδο στην Α κατηγορια της Ευρώπης.

Στην αυριανη μαχη για την κατακτηση του τιτλου με τις ομαδες τους οι Αναστασοπουλου,Χατζηλεοντη, Νατσκου, Μπουντουρη, Λεξα, Σακελαριουκαι Πολυμενη οι οποιες εκτος της τελευταιας που παραμενει , προβιβασαν την Εθνικη κορασιδων στη μεγαλη κατηγορια, θα συναντησουν τις Εζετσα,Κριμιλη σαν εθνικη νεανιδων πλεον και θα δειξουν ότι και οι νεανιδες της χωρας μας ανηκουν στην ελιτ και της Ευρώπης.

Τι περιμενουμε να δουμε φετος;

Υψηλοτερο επιπεδο.

Οι μισες ομαδες είναι οι ιδιες με περυσι. Τον Πρωτεα Βουλας να παιρνει την θεση του Φαρου με την Χατζηλεοντη να συνδεει τις δυο ομαδες. Τα Χανια αυτην του ΟΦΗ. Μετα απο χρονια να μην υπαρχει Πατρινη ομαδα και κατι που δεν εχει ξαναγινει... Ο Πελασγος Μεγαλοπολης παροτι εξασφαλισε στα προκριματικα την προκριση για την τελικη φαση να αρνειται την συμμετοχη και την θεση του να παιρνει ο Συλλας απο την κοντινη Αιδηψο για πρωτη φορα.

Πρωτη γευση πηραμε απο τον τελικο του σχολικου πρωταθλήματος μεταξυ Λυκειου Βουλας και Ελληνικου Κολεγιου.

Μια ατυπη μονομαχια Πρωτεα Βουλας με ΠΑΟΚ...Ο Παναθηναικος με επικεφαλης την Εζετσα εκανε περιπατο στο νεανιδων της ΕΣΚΑ καθως τα κοριτσια πλεον εχουν πολλα χιλιόμετρα στα ποδια τους λογω συμμετοχης στην Α2 και στην ανοδο των γυναικων.

Ο Πιερικος και φετος στην τελικη φαση κατι που δειχνει την καλη δουλεια που γινεται στην Κατερινη. Οι δυο ... σταχτοπούτες της διοργανωσης εχουν την... ευθυνη να δειξουν την προοδο που εχει σημειωσει η εκτος των δυο μεγαλων κεντρων... υπολοιπη Ελλαδα.
Προσωπικα θελω να δω που ειμαστε σε σχεση με περυσι.

Αν θελετε προγνωστικα...ο τιτλος προφανως θα παιχτεί αναμεσα στις τρεις ομαδες.

Τον περυσινο πρωταθλητη Παναθηναικο που θαχει στον παγκο το τριο της ανοδου Καντζιλιερη,Γκουζινη,Καλεντζου,του Πρωτεα Βουλας των πολυπειρων Τσεμπερη,Τσομπανακη που εχει παιξει πολλα ματς σαν ομαδα το τελευταιο διάστημα και τον ΠΑΟΚ του νεου κοουτς της εθνικης μας γυναικων Βασιλη Μασλαρινου που κατεκτησε πανεύκολα τον τιτλο στην Θεσσαλονικη.

Σαν κλου της φετινης διοργανωσης..θεωρω την μονομαχια των...αιθερων δυο κοριτσιων που τα τελευταια τρια χρονια βρισκει η μια την άλλη απέναντι της σε τελικες φασεις...Το ματς απ Εζετσα με Χατζηλεοντη. Δυο κοριτσια που θα αποτελεσουν και την δυναμη πυρος μεσα στην ρακετα της εθνικης νεανιδων.

Τελος απο τους γονεις να μην παρασυρθουν απο το παθος τους για την νικη της ομαδας των κοριτσιων τους.Το λεω γιατι με στοιχειωνει ακομα αυτό που εζησα προπερσι στον τελικο κορασιδων του Βολου...με τα αδιανόητα επεισοδια στην εξεδρα.

Το γηπεδο της Ιστιαίας είναι πολύ μικρο όπως γραψαμε χθες. Όμως κατανοω ότι για την ΕΟΚ μετρησε πρώτιστα ότι εξασφαλισε την φιλοξενια εξι αποστολων απο τον Δημο Ιστιαίας Αιδηψού,οπως και περυσι που ανελαβε την τελικη φαση του Πανελληνιου πρωταθλήματος στην ομορφη παραλιακη πολη.

Διαβάστε ακόμη...