Το πάρτι στην Τούμπα και στον Λευκό Πύργο!

Από sfina.gr: Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα της μαθηματικής κατάκτησης τίτλου, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η ανυπομονησία όλων στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Το πάρτι στην Τούμπα και στον Λευκό Πύργο!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκο όπως είναι γνωστό χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή για να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από 34 χρόνια και οι προετοιμασίες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι δεδομένο ότι οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές για όσους παρακολουθήσουν δια ζώσης το παιχνίδι και ειδικά μετά το τέλος του, θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Αρχικά το πλάνο αναφέρει πως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα στηθεί μια εξέδρα εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, προκειμένου να γίνει η απονομή και κατά την διάρκεια αυτής εκατοντάδες πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή και του κόσμου της ομάδας που θα δημιουργήσει το «δαχτυλίδι της φωτιάς» στις εξέδρες.

Η «μετακόμιση» στον Λευκό Πύργο

Μετά την απονομή του τίτλου – το πιθανότερο από τα χέρια του Μάκη Γκαγκάτση – και τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα με την αποθέωση των πρωταγωνιστών της απίστευτης χρονιάς του Δικεφάλου, το πάρτι θα συνεχιστεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Λευκό Πύργο.
Όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα επιβιβαστούν στο ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό λεωφορείο που έχει μεριμνήσει να πάρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και θα κάνει την κοντινή διαδρομή Τούμπα-Λευκός Πύργος, που άγνωστο είναι πόση ώρα θα χρειαστεί για να την διανύσει. Το πάρτι θα μεταφερθεί από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης και αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες.

Παράλληλα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας υπάρχει σκέψη να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο, έτσι ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το πλήθος κόσμου που θα βρεθεί εκεί τον αγώνα και αν όλα πάνε καλά να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το θέμα της γιγαντοοθόνης, η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ημέρες, μετά και από την σχετική απάντηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...