Αναβολή στέψης, ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια τα επισκίασε όλα

Από sdna.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης σχολιάζει μέσα από το SDNA την... αναβολή της στέψης του ΠΑΟΚ, ενώ στέκεται στον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Πηγή: sdna.gr
Αναβολή στέψης, ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια τα επισκίασε όλα

Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία γιατί αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ και μαθηματικά θα ήταν πρωταθλητής. Αυτό δεν έγινε, όμως δεν σημαίνει κάτι αυτό. Απλά πήγε η στέψη του πρωταθλητή και τυπικά μία εβδομάδα αργότερα.

Στα του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μία φορά την ανωτερότητά που έχει ως ομάδα, έκανε το δικό του παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας πρώτος γκολ. Σε μία ανύποπτη φάση ισοφάρισε η Λάρισα, με ένα γκολ που έχει δόση τύχης. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πίεσε, έχασε ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του δώσει τους τρεις βαθμούς. Όμως και πάλι, με νίκη θα στεφθεί επίσημα πρωταθλητής.

Την Κυριακή νομίζω θα ζήσουμε ονειρεμένες στιγμές, η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και θα υπάρχει μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και μπροστά σε όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, θα πετύχει τη νίκη για να πάρει και επίσημα το πρωτάθλημα.

Η ομάδα παρατάχθηκε όπως μας συνηθίζει ο προπονητής, με 4-2-3-1. Οι επιλογές ήταν πολύ καλές και υπήρχε διάθεση από τους ποδοσφαιριστές σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που δεν μπορεί η ομάδα να δείξει αυτά που πραγματικά μπορεί. Ωστόσο είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς και είχε θέληση πετυχαίνοντας τέρμα για άλλη μία φορά πρώτη.

Θέλω να σταθώ στον Βιειρίνια. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα, το όλο σκηνικό και γενικά η διάθεση που υπήρχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επισκιάστηκε από αυτόν τον τραυματισμό. Το λέω συνέχεια, όμως πρόκειται για έναν τεράστιο αθλητή και είναι πολύ λυπηρό το σκηνικό αυτό. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδο. Έχει και τη δύναμη και τη θέληση και θα επανέλθει πολύ πιο δυνατός. Για αυτό πιστεύω ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αξίζει για έναν παραπάνω λόγο, για τον σοβαρό τραυματισμό που έχει.

Τελευταία, η ομάδα δυστυχώς ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, χάνοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι αυτό ήταν το μόνο άσχημο στην πολύ όμορφη φετινή χρονιά.

Στο παιχνίδι που έρχεται, αγωνιστικά δεν τίθεται θέμα για κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τούμπα, θα κερδίσει το παιχνίδι και θα ζήσουμε φανταστικές στιγμές. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, ο παλμός του κόσμου θα είναι τρομερός, με τους οπαδούς να δίνουν τη δική τους παράσταση. Αυτό που απομένει είναι και τυπικά ο ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής και θεωρώ ότι θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή.

Είναι μία χρονιά πολύ γεμάτη και όμορφη, που θα δικαιώσει όλους όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Πραγματικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για αυτό που έχουν πετύχει και τις χαρές που μας έχουν δώσει.

Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα, αν εξαιρέσουμε τον σοβαρό τραυματισμό που μας στοίχισε πολύ. Περιμένουμε να ζήσουμε όμως τις στιγμές, που και εγώ σαν ποδοσφαιριστής δεν είχα την τύχη να ζήσω κάποιον τίτλο, ένα πρωτάθλημα. Όμως αυτό που μας δίνει η ομάδα, μας γεμίζουν τόσο που περιμένουμε αυτή τη γιορτή.

Διαβάστε ακόμη...