Στη Ρόδο οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη Ρόδο όπου σήμερα (7/3) στις 16:00 θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του νησιού στη μνήμη του Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.
Πηγή: inpaok.com
Στη Ρόδο οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ

Οι παλιές δόξες του Δικέφαλου δεν αρνούνται τέτοιου είδους προσκλήσεις. Μαζί με τους βετεράνους άσους του ροδιακού ποδοσφαίρου θέλουν να προσφέρουν στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μία μοναδική εμπειρία που άπαντες θα θυμούνται για χρόνια.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «ροδιακή» για τον ΠΑΟΚ: «Ο Δικέφαλος του Βορρά θα εκπροσωπηθεί από σπουδαίες προσωπικότητες, με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Γιώργο Κούδα, αλλά και τον ιστορικό προπονητή της Ρόδου Μιχάλη Μπέλλη (θα είναι ο αρχηγός της αποστολής) και παλιούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως οι Χρήστος Τερζανίδης, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Λαγωνίδης, Μιχάλης Ιορδανίδης, Κώστας Μαλιούφας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Μήτογλου, Φιλώτας Πέλλιος, Στέφανος Μπορμπόκης, Αντώνης Μαυρέας, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και άλλοι».

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, θα τιμηθούν ο παλιός σπουδαίος τερματοφύλακας του Διαγόρα Ντίνος Δοξόπουλος και ο για χρόνια γραμματέας του «γηραιού» Μιχάλης Μάχλης και από πλευράς Ρόδου, ο παλιός γενικός αρχηγός της Μίμης Ματαράγκας, καθώς και ο ιστορικός φροντιστής της Μιχάλης Βογιατζάκης.

Επιπλέον, θα τιμηθούν όσοι έχουν ενώσει την ποδοσφαιρική Ρόδο με τον ΠΑΟΚ, όπως ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο Μιχάλης Μπέλλης, ο Χρήστος Βελής, ο Γιώργος Κωστίκος και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η είσοδος στο στάδιο θα είναι ελεύθερη, παρόλα αυτά όμως οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα θα πουλήσουν εισιτήρια στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ, καθώς θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το κάθε εισιτήριο θα είναι ταυτόχρονα και λαχνός για τη λαχειοφόρο αγορά που θα διοργανωθεί, με δώρο για τους τυχερούς ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα τάμπλετ. Το πρώτο προσφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης και η Vodafone και το δεύτερο το κατάστημα «Γερμανός» του Στέφανου Δράκου.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο ΔΟΠΑΡ, το ξενοδοχείο Semiramis του Νίκου Ιντζά και ο επιχειρηματίας Νίκος Σαββαΐδης.

Διαβάστε ακόμη...