A+ A A-

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στήριξε τον Λουτσέσκου και δικαιώθηκε»

Aπό sdna.gr: Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί πως η στήριξη της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ακόμη και όταν υπήρχε δυσαρέσκεια από τον κόσμο, ήταν εκείνη που φέρνει τώρα τον Δικέφαλο αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε στην εκπομπή Total Football του OPEN και μίλησε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την Εθνική ομάδα, αλλά και τη συνταγή της επιτυχίας του Δικεφάλου.

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να βάλει ένα πολύ γρήγορο γκολ, στην πρώτη φάση.Τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά για αυτόν. Έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα έμπειρη, με πολύ καλούς παίκτες, με καλή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχε 2-3 προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε πάλι το ίδιο σκηνικό, να γίνει το 0-2, οπότε τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ:

Τον ΠΑΟΚ τον έχω δει λίγες φορές φέτος. Στο πρωτάθλημα νομίζω είναι η πρώτη φορά. Να πάω στο γήπεδο, στην Τούμπα δηλαδή. Τον είδα όμως στα παιχνίδια του Κυπέλλου, τους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο, εκεί όπου ο προπονητής χρησιμοποιεί περισσότερα παιδιά δικά μας, εκτός από τον Πασχαλάκη. Θα ξεκινούσε ο Πέλκας, ο Λημνιός, ο Γιαννούλης και για αυτό τον λόγο πήγαινα περισσότερο να δω στο γήπεδο τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Σήμερα ήταν ευκαιρία να δω και τον Παναθηναϊκό απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, για να δούμε και πόσο μπορούν να αντέξουν αυτά τα παιδιά στην πίεση. Ξέρετε το είχα πει και το καλοκαίρι, αυτά τα παιδιά όσο τα έχετε ήσυχα και ήρεμα και δεν τα φορτώνετε με ευθύνες πολλές θα πάνε καλά, αν αρχίσουμε και ζητάμε πράγματα που δεν μπορούν να τα κάνουν, εκεί βλέπεις λίγο τον πρωταθλητή, ποιο από αυτά τα παιδιά μπορεί να αντέξει περισσότερο. Ήταν για εμένα ένα καλό παιχνίδι για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.

Για το μοντέλο του Παναθηναϊκού που στηρίζεται σε νέους Έλληνες παίκτες:

Είναι μεγάλο ρίσκο και για τον προπονητή της ομάδος να επιλέξει να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες, η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Δώνη είναι πολύ μεγάλη. Μπορείς να χάσεις κάποια παιδιά ή να τα κερδίσεις από τη μεγάλη πίεση κι εκεί χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ μεγάλη προσοχή. Ο κόσμος είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει αυτό. Το μεγαλύτερο κομμάτι για να μπορέσουν να στηριχτούν αυτά τα παιδιά είναι ο Τύπος. Δηλαδή, τι εννοώ, όχι ότι φταίει ο Τύπος. Απλά εμείς μεγαλοποιούμε πολύ τα πράγματα και καταρρακώνουμε εξίσου το ίδιο όταν υπάρχει μία άσχημη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει τώρα στον Παναθηναϊκό, τους εξυψώσαμε, εμένα όταν μου το έλεγαν τους είπα ηρεμήστε λίγο τα παιδιά αυτά κάνουν αυτά που κάνουν γιατί ο κόσμος τους συμπαραστέκεται, κανείς δεν τους ζητούσε τίποτα, δεν έχουν μεγάλες ευθύνες. Όταν θα αρχίσουν να τους ζητάνε επιτακτικά πράγματα και όταν θα αρχίσουμε να λέμε όλοι ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και ότι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα και τους ξέρουμε τότε καταλαβαίνετε ότι όλοι βάζουμε και υπάρχουν πολλά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που χάθηκαν με αυτό τον τρόπο. Δε θέλω να αναφερθώ εσείς γνωρίζετε πολλά περισσότερα.

Eίναι ένα φαινόμενο δικό μας που πρέπει να εκλείψει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε παιδιά γιατί αλλιώς τα περισσότερα θα τα καταστρέψουμε. Δε φταίει ο Τύπος, επαναλαμβάνω, είναι όμως ένα κομμάτι που παίζει βασικό ρόλο στο να στηρίξεις ή να καταδικάσεις. Είναι η νοοτροπία μας, δεν το συζητώ. Δυστυχώς για τα παιδιά αυτά και την ομάδα του Παναθηναϊκού υπάρχει αυτή η πολύ μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου που δεν υπήρχαν οι ευθύνες από το καλοκαίρι και οι ευθύνες που μπήκαν στον δρόμο και τις έβαλαν τα παιδιά αυτά από μόνα τους. Και άρχισε ο κόσμος να ελπίζει και όλοι εμείς από πίσω να σιγοντάρουμε σε έναν βαθμό. Και εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό, τρελαίνομαι από τη χαρά μου, τα φορτώνουμε όμως λίγο παραπάνω τα παιδιά. Βλέπουμε και στον Παναιτωλικό ο Δέλλας να χρησιμοποιεί νέους παίκτες. Αν η ομάδα του Παναιτωλικού κινδυνέψει, ποιος κινδυνεύει πρώτα; Ο προπονητής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπα πως είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο και θέλει μεγάλη προσοχή το πότε πρέπει να μπει ένας παίκτης, είναι σοβαρό το θέμα, το έχω αντιμετωπίσει για αυτό σας το λέω.

Για τους Έλληνες παίκτες της Μπενφίκα:

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και ο Σάμαρης είχε πολύ καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Παίζει, το λέω επειδή δεν έπαιζε. Αλλάξαν και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία συνέβαιναν, δεν ήταν αγωνιστικό το κομμάτι, υπήρχαν άλλα θέματα, τα οποία λύθηκαν. Και για το καλό και το δικό του και πιστεύω της Εθνικής ομάδας να έχουμε ένα παιδί που θα είναι σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, μετά από 10-20 ημέρες.

Για το διοικητικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού και την έξτρα πίεση στους νεαρούς του παίκτες:

Να μην ξεχνάμε και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ότι ο Παναθηναϊκός εκτός από αυτό που προσπαθεί να κάνει για το οποίο είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να υπάρχουν ελληνόπουλα και να παίζουν. Υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά στο κομμάτι το διοικητικό στον Παναθηναϊκό. Και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος για τα παιδιά αυτά. Εκτός δηλαδή από το ότι πρέπει να σηκώσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να σηκώσουν και μία φανέλα που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό, βλέπετε ο κόσμος φωνάζει, βρίζει, υπάρχει ένα μεγάλο βάρος. Το κλίμα είναι τέτοιο όλη την εβδομάδα, όχι μόνο την ώρα του αγώνα, όλο αυτό επηρεάζει την κατάσταση της ομάδας. Δεν είναι εύκολα. Άλλο να έχεις μία ομάδα, το ξέρετε πολύ καλύτερα κι εσείς παίξατε, πρέπει όλα να είναι αρμονικά, ο κόσμος, η διοίκηση όλα να είναι καλά.

Για τη διαφορά του περσινού και του φετινού ΠΑΟΚ:

Η μόνη διαφορά είναι η εξής. Πέρυσι όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήρθε ένας καινούργιος προπονητής στην ομάδα, ο οποίος δεν ήταν αποδεκτός από τη μάζα του κόσμου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει μία δυσαρέσκεια και να μην είναι ενωμένος ο κόσμος όσον αφορά στο κομμάτι αυτό. Για μένα μόνο αυτό ήταν. Στο αποτέλεσμα αυτό για εμένα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη η διοίκηση, η οποία ούτε στις φωνές να μην έρθει άκουσε, ούτε όταν υπήρχαν κάποια άσχημα αποτελέσματα πανικοβλήθηκε, όταν άρχισε ο κόσμος να φωνάζει και να ζητάει την αποπομπή του προπονητή, εκεί πάλι η διοίκηση ήταν αυτή που στήριξε την όλη κατάσταση αυτή και τώρα δρέπει τους καρπούς. Η μόνη διαφορά γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι τώρα μαζί έναν χρόνο ακόμα σχεδόν ο ίδιος κορμός, κάτι που δεν υπήρχε. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι κρατήθηκε ο προπονητής, ο προπονητής ο ίδιος, είναι αποδεκτός τώρα πλέον από τον κόσμο. Και όσον αφορά στο γιατί παίζει καλύτερα, επόμενο είναι να παίζει καλύτερα γιατί τώρα έχει φύγει και το ψυχολογικό και το ξέρουμε όλοι μας όταν το παιχνίδι είναι 2-0 ή 3-0 και είσαι και 15 βαθμούς μπροστά και 10 και 8 και γενικά οι αντίπαλοι είναι μακριά, καταλαβαίνεις ότι όλα γίνονται και οι τρίπλες περνάνε και οι πάσες περνάνε και τα τακουνάκι περνάνε και όλα γίνονται. Όλα είναι καλά. Πιστεύω ότι έτσι οι ομάδες δίνουν και καλύτερο θέαμα, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και όλοι είναι χαρούμενοι.

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας:

Κοιτάξτε τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά. Αν έχεις τα καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες τους ανταγωνιστές σου, καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογία η δική σου ανεβαίνει, για τους άλλους αρχίζουν να δημιουργούνται προβλήματα, στην Ελλάδα είμαστε. Είναι δύσκολο για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό αν δεν κερδίσει τα ντέρμπι αν δεν πάρει τα παιχνίδια τα δύσκολα, τους σημαντικούς αγώνες, να προχωρήσει. Υπάρχει γκρίνια, υπάρχουν προβλήματα.

Για τον ρόλο των ντέρμπι τη δεκαετία του 1990 και τη σύγκριση με το πόσο κρίνουν σήμερα τη μάχη του τίτλου:

Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, είναι η αλήθεια ότι υπήρχαν πολύ καλές ομάδες τότε. Υπήρχε μία κατάσταση τέτοια που υπήρχαν έδρες. Πολύ δύσκολα περνούσες και από τον τελευταίο. Περνούσες από τον Φωστήρα; Τον φονιά των γιγάντων; Εγώ πάω ακόμα πιο παλιά στα δικά μας, για να μην παρεξηγηθώ και καταλαβαίνετε ότι συγκριτικά με τότε τα πράγματα τώρα γίνονται πιο εύκολα για τις μεγάλες ομάδες. Βλέπετε ότι κατά 99% μία μεγάλη ομάδα θα πάει σε μία ομάδα που είναι κάτω από τη μέση και θα κερδίσει, τότε δεν το είχε αυτό. Εκτός από τα ντέρμπι έπρεπε να κερδίσεις και τις άλλες ομάδες, εκτός έδρας ήσουν ανά πάσα στιγμή να χάσεις αν δεν ήσουν συγκεντρωμένος. Δε νομίζω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί αυτό που γίνεται τώρα, υπάρχουν δύο ταχύτητες, τα ντέρμπι τώρα κρίνουν πολύ.

Για τη φάση στο φινάλε που ο Βαρέλα βγάζει τον ΠΑΟΚ στην κόντρα και πατάει την αντίπαλη περιοχή:

Είναι αυτό που αναφέραμε και πιο πριν. Τώρα πλέον θα πάμε να βάλουμε όλοι γκολ, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που εκεί υπάρχει το εντελώς αντίθετο.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε μερικές εβδομάδες εκτός στόχων και αν η ψυχολογία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό:

Τα είπαμε γενικά για τα ντέρμπι και για τα μεγάλα παιχνίδια, πόσο σημαντικό είναι για τον έναν που κερδίζει και για αυτόν που χάνει. Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά στην Ευρώπη. Όλοι πιστεύαμε και θέλαμε να περάσει. Πλεονέκτημα γιατί είχε άλλον έναν στόχο, έναν πολύ μεγάλο στόχο. Ήταν μόνος του στην Ευρώπη αν περνούσε τους Ουκρανούς, οι περισσότεροι και εγώ πιστεύαμε ότι μπορούσε να το κάνει γιατί έπαιζε με μία ομάδα που έδειχνε ότι δεν είναι έτοιμη 100%. Και καλύτερη δεν ήταν και ήταν μία ομάδα που έπαιζε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά στην απόδοση του μέσα στο γήπεδο. Αυτό όταν δημιουργεί αυτές όλες τις χαρές και τις προσδοκίες, επόμενο είναι αν δεν έρθει τελικά η πρόκριση να δημιουργήσει θέματα. Και αυτό πιστεύω ότι ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Ολυμπιακού περνάει αυτά που περνάει.

Για τη διαχείριση της κατάστασης που περνάει ο Ολυμπιακός να βρίσκεται εκτός των τριών του στόχων αυτή τη στιγμή:

Είναι καθαρά θέμα του Ολυμπιακού και της κάθε ομάδας (σε αντίστοιχη περίπτωση) τι θέλει να κάνει. Αν θέλει να αλλάξει ή να συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα. Και αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνεις με τους ποδοσφαιριστές. Ή μάλλον πολύ δύσκολα τους αλλάζεις γιατί πρέπει να περιμένεις έξι μήνες, για να έρθει η περίοδος των μεταγραφών. Εγώ έχω ένα θετικό, παίζουν παιδιά στον Ολυμπιακό που τα χρειάζεται η Εθνική ομάδα. Είπατε ότι ο προπονητής έχει βρει 24 παίκτες, αλλά τους έχει 12 μήνες. Εμείς που πήγαμε στην Εθνική ομάδα τρεις ημέρες και θα φέρουμε τον έναν από εκεί τον άλλο από εκεί. Θα αρχίσουμε τις δικαιολογίες; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να κάνεις αποτέλεσμα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, αν θέλουμε να δικαιολογήσουμε πρέπει να βρούμε δικαιολογίες χιλιάδες. Δεν μπορεί να το βάλει ο προπονητής το γκολ, αλλά μπορεί να το δείξει.

Για την Εθνική ομάδα που αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι, τη σχέση της με τις ομάδες και τον λιγότερο χρόνο που έχουν πλέον οι ομοσπονδιακοί προπονητές:

Η Εθνική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και ξεχωριστό κομμάτι, το οποίο δεν έχει σχέση με τις ομάδες. Ή μάλλον έχει σχέση με τις ομάδες όταν και οι ομάδες είναι με την Εθνική. Και οι ομάδες δε μιλάω για τις διοικήσεις. Εσείς είχατε μία πολύ μεγάλη αβάντα, οι του 2004 που πήρατε το ευρωπαϊκό. Είχατε προπονητές στις μεγάλες ομάδες, οι οποίοι ήταν Εθνικάρες. Έλεγαν στους παίκτες πάτε εκεί και δώστε τα, είστε καλοί ποδοσφαιριστές, πάτε εκεί και μη φοβάστε τίποτα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με αυτό το πράγμα, αλλά με το εντελώς αντίθετο. Τώρα είναι «κοιτάξτε θα πάτε εκεί, αλλά έχουμε το παιχνίδι την Κυριακη, έχετε τον νου σας». Τα είχατε και τα άλλα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το θέμα της Εθνικής έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο πράγμα, ότι ο χρόνος τώρα μειώνεται υπέρ των ομάδων. Ήμουν 6-7 χρόνια στην Εθνική Κύπρου και είχα τον διπλάσιο χρόνο τους παίκτες μαζί μου πριν από κάθε παιχνίδι. Συγκριτικά με το τώρα, πριν από 12 χρόνια λέω. Δεν αναφέρομαι στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, όλοι οι προπονητές και ο Γερμανός και ο Ιταλός χάνουν τον χρόνο αυτό. Εγώ είχα τον διπλάσιο χρόνο με τα παιδιά στην Κύπρο και αυτό τον χρόνο τον πήραν οι ομάδες γιατί ο άλλος λέει ο παίκτης είναι δικός μου, εγώ τον πληρώνω. Και σιγά-σιγά φτάσαμε σε αυτό το σημείο ο χρόνος να είναι πολύ λίγος και να έχουμε πολύ χρόνο να μιλάμε με τον Ντέμη (σ.σ. γέλια).

Για το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία:

Αυτή τη στιγμή αν απαντήσω θα κάνω λάθος. Ένα εκατομμύριο τοις εκατό. Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνεις ανάλογα με το πως θα λειτουργήσουν οι ομάδες. Το αν θα διώξουν τους παίκτες τους στις 5 Μαΐου μετά το τέλος του πρωταθλήματος ή θα τους κρατήσουν. Υπάρχει ένας τελικός Κυπέλλου. Τι να κάνουμε να αλλάξουμε το πρωτάθλημα; Εκτός του ότι θα πρέπει να δούμε το πως θα λειτουργήσουν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές, είναι και καλό γιατί θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια. Θα μπορέσουμε να κάνουμε και μία προετοιμασία. Δεν εννοώ να τους κάνουμε κομμάτια και να τους σκοτώσουμε. Εννοώ να μαζευτούμε όλοι μαζί και να γίνουμε ομάδα. Δεν γνωρίζω τι συνθήκες θα υπάρχουν τότε για να σας πω για τους ποδοσφαιριστές. Ο προβληματισμός είναι για τα πρώτα δύο παιχνίδια. Πως θα είμαστε πως θα λειτουργήσουμε έχουμε πολύ σημαντικά πράγματα να κάνουμε. Εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο και έχουμε έρθει σε επαφή με τα παιδιά. Έχουμε μία καθημερινή επαφή. Με τον Μανωλά μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα. Αν τραυματίστηκε, πως αισθάνεται. Στο τελευταίο ματς δεν έπαιξε, μιλήσαμε και μου είπε πως είχε πυρετό. Με τον Σταφυλίδη το ίδιο. Θα μείνει ένα μήνα εκτός λόγω θλάσης. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ο χρόνος μειώνεται όταν είμαστε μαζί. Αλλά θέλουμε να δείξουμε σε αυτά τα παιδιά, ότι είμαστε δίπλα τους, ότι ενδιαφερόμαστε και πρέπει και αυτοί να κάνουν ομάδα τους την Εθνική, Αν δεν γίνει αυτό ότι και να κάνουμε εμείς δεν υπάρχει τίποτα στο δρόμο. Εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για αυτό και είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα. Μακάρι αυτή την πίστη να μπορέσω να την μεταδώσω στα παιδιά και να τους πείσω ότι μπορούν. Το έχω κάνει στις ομάδες που ήμουν παλαιότερα κόντρα σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αντιπάλους που κοιτάξαμε στα μάτια. Το ίδιο και με την εθνική Κύπρου. Πήγαμε από την 110 θέση στην 35-40. Με μεγάλες νίκες. Ερχόταν ο αντίπαλος και έβλεπε πως δεν φοβόμασταν και παίζαμε.

Για την παρουσία του κόσμου στα ματς της Εθνικής:

Εγώ τα έχω απλοποιήσει πολύ τα πράγματα μέσα μου. Ότι έρχεται, έρχεται. Εμένα το μεγάλο μου μέλημα είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι μπορούν. Δεν ζητάω από τον κόσμο να έρθει. Θα έρθει. Εσύ τον φέρνεις. Αν δεν είσαι ρεαλιστής δεν θα κάνεις τίποτα στη ζωή σου, Αν πετάς στα σύννεφα και βλέπεις αστέρια δεν θα πετύχεις τίποτα. Εγώ δεν πετάω στα σύννεφα. Εσείς πείσατε τον κόσμο να έρθει. Αν ο κόσμος δει κάτι καλό θα το ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Αλλά και τίποτα δεν είναι δύσκολο.

Για τον Ντουρμισάι:

Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν.

Για τις συνθήκες στην Εθνική ομάδα:

Τα τελευταία χρόνια οι ομάδες λένε στους παίκτες: Έχουμε σημαντικό παιχνίδι, φεύγεις! Από εκεί και πέρα αν ο παίκτης έχει πειστεί ότι πρέπει να μείνει στην Εθνική, τελειώνει η κουβέντα. Και πιστεύω ότι ο κόσμος έχει το ένστικτο και αντιλαμβάνεται πως μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και στις άσχημες περιπτώσεις και φεύγει ευχαριστημένος γιατί βλέπει πως οι παίκτες ήταν εκεί. Και όταν τα δίνουν οι παίκτες όλα στο γήπεδο τότε οι καλές στιγμές θα είναι πιο συχνές.

Για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του:

Ξέρετε ότι πέρασα ένα δύσκολο χρόνο. Ήμουν στο Ωνάσειο με τη γυναίκα μου, όπου έκανε μεταμόσχευση καρδιάς. Και θα ήθελα να κάνω μία έκκληση στον κόσμο να σκύψει και να δει το ζήτημα αυτό γιατί είναι σοβαρό. Το Ωνάσειο είναι ένα καταπληκτικό νοσοκομείο με εξαιρετικούς γιατρούς και οργάνωση αλλά δεν υπάρχουν μοσχεύματα και πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος. Εγώ από την πλευρά μου θα κοιτάξω να κάνουμε μία καμπάνια προκειμένου να αυξηθούν οι δωρητές οργάνων.

Εύχομαι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να πάνε όλα καλά και να τελειώσει η σεζόν όμορφα και ωραία. Και είμαι σίγουρος πως όλοι μα όλοι είναι με την Εθνική ομάδα.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
ΠΑΟΚ ΤV – Press Play

ΠΑΟΚ ΤV – Press Play

06-08-2020 | paokfc.gr

Μέσα ο Κρέσπο (pics)

Μέσα ο Κρέσπο (pics)

06-08-2020 | inpaok.gr

«3η μέρα στο βουνό» (pic)

«3η μέρα στο βουνό» (pic)

06-08-2020 | thessports.gr

Παραλίγο αυτόχειρας (2009)

Παραλίγο αυτόχειρας (2009)

06-08-2020 | aspromavresistories.blogspot.com

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Πάει για Ινσούα η ΑΕΚ

Πάει για Ινσούα η ΑΕΚ

06-08-2020 | thessports.gr

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.