“Το 2019 θα είναι ακόμη καλύτερο για τον ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από μικρό παιδί δίπλα στον ΠΑΟΚ, ως στέλεχος του ερασιτέχνη, προσφέροντας στο σύλλογο που λατρεύει στέλνει τις ευχές του ενόψει του νέου έτους μέσω του sfina.gr στους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και σε όλους τους Ελληνες:
Πηγή: sfina.gr
“Το 2019 θα είναι ακόμη καλύτερο για τον ΠΑΟΚ”

"Να ευχηθώ από καρδιάς χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλους του φιλάθλους με υγεία και ευτυχία σε όλους. Το 2018 μπορεί να πανηγυρίσαμε δυο κύπελλα τα οποία αξίζαμε, σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ, αλλά μην ξεχνάμε οτι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο κατακτήσαμε στο γήπεδο, αλλά χάσαμε στις δικαστικές αίθουσες. Ήταν μια κλοπή που μας στεναχωρεί ακόμη. Πιστεύω όμως το 2019, δεν μπορεί κανείς να μας το κλέψει γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νομίζω πώς και στο βόλεϊ θα πάρουμε κάποιο τίτλο, αλλά και στο χάντμπολ, όπως βέβαια και στο γυναικείο ποδόσφαιρο ενώ στο γυναικείο χάντμπολ είμαστε το φαβορί για το ντάμπλ, όπως και στο γυναικείο βόλεϊ για να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω πώς το μέλλον μας ανήκει".

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την τεράστια προσφορά του στους «ασπρόμαυρους»: " Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βοηθήσει και βοηθάει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Πάντα είναι παρών σε όλα τα αγωνίσματα. Έχει έρθει σε πολλούς αγώνες και έχει πανηγυρίσει μαζί μας τους τίτλους που κατακτήσαμε στο βόλεϊ και στο χάντμπολ. Να ξέρει ο κόσμος ότι είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα χρόνια που είμαι δίπλα του δεν μου αρνήθηκε τίποτα. Είναι πάντα ευπρόσδεκτος και πάντα βοηθάει όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη. Ο κύριος Σαββίδης είπε χαρακτηριστικά ότι: "Θέλω να μπω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και να γίνω αρχηγός". Νομίζω πως με όλα αυτά που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, έδειξε ότι είναι αρχηγός αυτής της οικογένειας. Είμαστε η μοναδική ομάδα η οποία δε χρωστάει τίποτα. Ούτε ένα ευρώ δεν οφείλουμε στο κράτος. Έχει κάνει σπουδαίες επενδύσεις δίνει δουλειά σε τόσο κόσμο και είναι κεφάλαιο για την χώρα μας.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει παντού έχοντας συμπαραστάτη και στον ΑΣ (εκτός από την ΠΑΕ) τον Ιβάν Σαββίδη. Μαζί με τον πρόεδρο λειτουργούμε ως μια αγαπημένη οικογένεια και αυτό είναι σημαντικό για να πάει ακόμη ψηλότερα η ομάδα και όλα της τα τμήματα.»

Όσον αφορά το μεγάλο όραμα των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων για το νέο γήπεδο της Τούμπας ο Δημοκράτης Παπαδοπουλος σχολιάζει: "Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και εδώ, πάντα με τον Ιβάν Σαββίδη μπροστάρη σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης ο ΑΣ ΠΑΟΚ, αποτελεί εγγύηση για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και το έχει αποδείξει ο Θανάσης Κατσαρης όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω πως το θέμα του γηπέδου έχει πάρει τον δρόμο του και ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Θα πάρουμε όλες τις εγγυήσεις από το κράτος πριν πέσει η Τούμπα. Να μην ανησυχεί επ αυτου ο κόσμος μας".

Διαβάστε ακόμη...