Ο Γραμμένος «άδειασε» τον Τσαχειλίδη στο συμβούλιο της ΕΠΟ

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ προτού καρατομηθεί το πρώην μέλος της ΚΕΔ. Ψαρρόπουλος: «Μία φορά παραλίγο να μας δείρει».
Πηγή: sdna.gr
Ο Γραμμένος «άδειασε» τον Τσαχειλίδη στο συμβούλιο της ΕΠΟ

Για «ανοίκεια» όπως την χαρακτήρισε, επίθεση προς τον Στέργιο Αντωνίου, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Γραμμένος προτού εισηγηθεί την καταγγελία της σύμβασης με το (πρώην πλέον) μέλος της ΚΕΔ, Γιάννη Τσαχειλίδη, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τη Δευτέρα (26/11).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άδειασε τον κ. Τσαχειλίδη και έστειλε μήνυμα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λέγοντας χαρακτηριστικά... «Θα πρέπει να καταλάβουν τα μέλη της ΚΕΔ ότι δεν μπορούν να έχουν συμπεριφορά αυτοκράτορα».

Όπως είπε... «Ο Αντωνίου δέχθηκε ανοίκεια επίθεση από τον Τσαχειλίδη η οποία δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Πήγε να πει μία καλημέρα και του είπε «ποιος είσαι εσύ που μπαίνεις εδώ, τι δουλειά έχεις». Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη την ΕΠΟ. Ποιος είναι ο κύριος Τσαχειλίδης. Προσβάλει ολόκληρη την Εκτελεστική Επιτροπή. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Προτείνω την καταγγελία της σύμβασης για σπουδαίο λόγο, λόγω ανάρμοστης συμπεριφορά.

Το SDNA αποκαλύπτει ορισμένες από τις τοποθετήσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προτού με 15 ψήφους υπέρ και δύο λευκά από τους κ. Αγραφιώτη, Μπαταγιάννη, γίνει δεκτή η πρόταση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Αστέριος Αντωνίου: «Μόλις σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο Τσαχειλίδης, συναντηθήκαμε και μου είπε ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε. Δεν κοιμήθηκα τρεις μέρες...».

Τάκης Αγραφιώτης: «Να καλέσουμε τον Τσαχειλίδη και να ακούσουμε και την άλλη άποψη. Δεν μπορεί ο ένας να είπε «καλημέρα» και ο άλλος να τον έβρισε..,».

Περικλής Λασκαράκης: «Είμαι δικηγόρος και ξέρω καλύτερα από εσάς το τεκμήριο της αθωότητας αλλά εμπιστεύομαι αυτά που λέει ο φίλος μου, Αστέριος Αντωνίου...».

Σταύρος Ψαρρόπουλος: «Και άλλες φορές έχει δημιουργήσει επεισόδιο ο κύριος Τσαχειλίδης. Μία φορά ήρθε στο γραφείο που ήμουν με τον Βακαλη και παραλίγο να μας δείρει...».

Τάκης Αγραφιώτης: «Δηλαδή, αν καταγγείλω εγώ έναν υπάλληλο, θα φύγει άμεσα;»

Μάκης Γκαγκάτσης: «Εμείς όχι, γιατί προερχόμαστε από επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκπροσωπούμε μεγάλες ομάδες και μπορεί να υποτεθεί ότι έχουμε δόλο. Αν είναι έτσι, κύριε Αγραφιώτη, να σηκωθεί από την θέση του ο κύριος Γραμμένος, να πάει να κάτσει ένας υπάλληλος...».

Διαβάστε ακόμη...