Άνοιξε ξανά τις πόρτες του το PAOK FC City Store – 1926

Η καρδιά μας χτυπάει και πάλι στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» Θεσσαλονίκης. Το PAOK FC City Store – 1926 ανανεώθηκε και είναι πάλι εδώ, πλήρως ανακαινισμένο, μοντέρνο, διατηρώντας ωστόσο τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του ιστορικού και εμβληματικού Κόκκινου Κτιρίου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.
Πηγή: paokfc.gr
Άνοιξε ξανά τις πόρτες του το PAOK FC City Store – 1926

Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους σε έναν εντυπωσιακό εντυπωσιακό χώρο 230 τ.μ με όλα τα αγαπημένα προϊόντα των φίλων του ΠΑΟΚ.Το PAOK FC City Store – 1926 μετρά ήδη τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και υπόσχεται να δυναμώσει τον παλμό του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Το 1926 εκτός από το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ, σηματοδοτεί το έτος που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Αγίας Σοφίας, της εκκλησίας που θυμίζει σε όλους την Κωνσταντινούπολη και τις ρίζες μας. Εσείς έχετε 1926 λόγους να επισκεφθείτε το PAOK FC City Store – 1926 ένα μοναδικό «ασπρόμαυρο» κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να νιώσετε μέρος μιας σπουδαίας ιστορίας που ξεκίνησε τότε, σφράγισε ολόκληρη την πόλη και εξαπλώθηκε στη Μακεδονία, στην Ελλάδα και πλέον φτάνει σε κάθε άκρη του πλανήτη!

Περισσότερα εδώ: store.paokfc.gr

Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες από το ανανεωμένο κατάστημα του Δικεφάλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά στο PAOK FC Official App (Play Store / App Store)

Διαβάστε ακόμη...