Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην TV

Από inpaok.com: Μετά από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στην Ολλανδία την Κυριακή (8/7), όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του.
Πηγή: inpaok.com
Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην TV

Εκεί, θα παραμείνει έως τις 17 Ιουλίου και όλο αυτό το διάστημα θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις μάχες του Champions League με τη Βασιλεία (24/7 και 1/8), αλλά και για να μπουν οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Όοστερμπεεκ, ο Δικέφαλος θα δώσει τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια, που θα βοηθήσουν τη δουλειά του Ράζβαν Λουτσέσκου και των συνεργατών του.

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (9/7) στις 20:00 κόντρα στη Στέαουα Βουκουρεστίου, το δεύτερο την Πέμπτη (12/7) στις 19:00 με αντίπαλο τη Γκενκ και το τρίτο και τελευταίο την Κυριακή (15/7) στις 13:30 με την Άντβερπ.

Τέλος, να τονίσουμε πως και οι τρεις φιλικές αυτές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας από τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports1 HD.

Διαβάστε ακόμη...